Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sekunde užasa: Vozači vrištali od prizora smrskanog kamiona

None Foto:

Vozaču Opel Corse koji je izazvao sudar kod Ljubljane prijeti osam godina zatvora. On je iz sudara izašao bez ozljede. Zabio se u kamion koji je sletio s nadvožnjaka. U njemu je bio Mađar koji je preminuo

Jeziva snimka na kojoj se Opel Corsa zabija u kamion nakon čega je on odbija i pada s nadvožnjaka šokirala je regiju. U nesreći je poginuo vozač kamiona, Mađar György Czakó (53), koji je, kako smo doznali od ljubljanske policije, preminuo na mjestu nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vozač kamiona nije imao šanse

Na snimci se vidi kako u lijevom zavoju na slovenskoj autocesti kraj tunela Golovec prema Austriji, vozač Corse pretječe kamion. U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u kamion.

Prema objavljenoj snimci čini se da je vozač kamiona, pokušavajući izbjeći sudar, naglo skrenuo u desno. Od siline udarca, izgubio je kontrolu nad kamionom i zabio se u zaštitnu ogradu na vijaduktu.

VIDEO: KOD LJUBLJANE Jeziva snimka: Kamion pao s nadvožnjaka, vozač je poginuo

Kamion se prevrnuo i upravo kada se činilo da će ostati visiti na ogradi, težina tereta prevalila ga je u 20 metara duboku provaliju. Vozači koji su odmah naišli na mjesto nesreće zaustavili su se kako bi im pomogli. Pozvali su hitne službe koje su brzo stigle na mjesto nesreće. Vatrogascima je trebalo svega 13 minuta da dođu do prevrnutog kamiona.

U smrskanom kamionu koji je prevozio granulat za plastiku, nalazio se vozač.

Kako bi došli do njega, vatrogasci su morali rezati lim.

Vozač Corse nije ozlijeđen

Iz Ljubljanske vatrogasne službe rekli su nam da slovenski vozač Corse (41) nije bio ozlijeđen.

Sam je izašao iz automobila. Nije bio pod utjecajem alkohola ni opijata. Prijeti mu do osam godina zatvora.

DETALJI NESREĆE U LJUBLJANI Mađar zarobljen u kabini padao u provaliju duboku 20 metara

Inače, autocesta je u tom trenutku bila puna vozila, pa je pravo čudo kako još netko nije nastradao, a slovenski mediji navode kako su vozači i putnici u drugim vozilima doslovno vrištali od užasa nakon što su vidjeli tragediju.

Komentari (67)
  • sad bi marušić reka da triba dignit kazne i sve rješeno

    14. 11. 2019,   19:28
  • al gledam ove odbojnike i njiihov dizajn ,eo nisam genije al ovim dizajnom jedino sto ce uspjeti uraditi je lansirati auto vani jbt ...... nema logike

    14. 11. 2019,   19:50
  • 20 i više puta sam pregledao video i nigdje nisam uočio da kamion izbjegava automobil... Jedino što vidim je to da se auto zabija u kamion i doslovce ga izgurao sa vijadukta!

    14. 11. 2019,   20:19