Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šelebaj odlazi iz Peveca, sada slijedi stečaj tvrtke?

None Foto: VL

Zbog opstrukcija Zdravka Peveca otkazani su sastanci s dobavljačima i vjerovnicima, koji su već prije bili dogovoreni, rekao je Vladimir Šelebaj Sellier

Vladimir Šelebaj Sellier priopćio je kako Zdravko i Višnja Pevec opstruiraju njegov rad te da više ne može biti krizin menadžer u Pevec Grupi. Početkom listopada Šelebaj je postao predsjednik Uprave nekad uspješnog trgovačkog lanca, koji sada grca u dugovima. Šelebaj upozorava kako je rok za spašavanje 2500 zaposlenih, 1600 dobavljača te vjerovnika, vrlo kratak.
- Zbog stalnih opstrukcija Zdravka Peveca otkazani su već dogovoreni sastanci vodećim dobavljačima i vjerovnicima, iako su neki od njih prihvatili plan restruktriranja i mogućnost da dio svojih potraživanja pretvore u dionice Pevec Grupe - kaže Šelebaj. Dodaje kako su Višnja i Zdravko odbili potpisati punomoć dovjetniku koja je preduvjet za vođenje pregovora.
- Ovakvim ponašanjem vlasnika i gubljenjem dragocjenog vremena za Pevec Grupu stečaj se nameće kao jedni ishod - zaključio je Šelebaj.

Komentari (9)
  • Jel sad red na Keruma, srećom našao je bogatu curu tako da za njega nema problema.

    22. 10. 2009,   07:16
  • Taj silan novac je potrošen u reklamiranje pjesme gospođe pevec. Bude ih ina spasila - samo što nije ;)

    21. 10. 2009,   23:22
  • ...da se nadovžem na Zeljk0-a , ode i Vemil...

    22. 10. 2009,   01:00