Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Semafor nije radio: U sudaru 2 automobila, ozlijeđena i beba

Vozač (19) je oduzeo prednost prolaska 36-godišnjoj vozačici čije se vozilo nakon sudara okrenulo na krov. Ozlijeđene su vozačica, 70-godišnja putnica i mala djevojčica iz njezinog vozila

U sudaru u četvrtak oko 9.20 sati u prometnoj nesreći dva automobila na raskrižju Međimurske i Koprivničke ulice u Varaždinu, ozlijeđeno je troje ljudi. Među ozlijeđenima je i 7-mjesečna beba. Do nesreće je došlo u vrijeme kada semafori na raskrižju nisu radili pa su vozači trebali poštivati prometne znakove i druga pravila. 

Kako doznajemo od policije uzrok nesreće je oduzimanja prednosti prolaska. Vozač (19) je oduzeo prednost prolaska 36-godišnjoj vozačici čije se vozilo nakon sudara okrenulo na krov. Ozlijeđene su vozačica, 70-godišnja putnica i mala djevojčica iz njezinog vozila.

Vozilo Hitne ih je prevezlo u varaždinsku bolnicu no za sada njihove ozljede nisu okvalificirane. Semafor na tom raskrižju je u kvaru, pa se promet odvija uz pomoć fizičke regulacije. Lani je na istom raskrižju u vrijeme dok je semafor bio u izradi nakon udara munje u njega u prometnoj nesreći poginula jedna osoba. 

Komentari (23)
  • A nije bilo ni znakova, ni pravila desne strane, ničega...?

    8. 8. 2019,   11:38
  • I semafor se može pokvariti il nešta struje, ali svi smo položili vozačku i znamo kako treba kad nema semafor il znakovi,

    8. 8. 2019,   12:39
  • oće to kad se naviknu na semafor a znakove ne gledaju...

    8. 8. 2019,   12:56