Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Senator mi je na silu gurnuo jezik u usta, bila sam ponižena'

None Foto: Reuters/kombo

Odmah sam ga snažno odgurnula rukama i rekla mu ponovi li to još jednom da neće tako dobro proći. Osjećala sam se zgroženo i poniženo, ispričala je Tweeden

Bivši Playboyev model Leeann Tweeden objavila je fotografiju na Twitteru na kojoj joj američki senator Al Franken 'stišće' grudi dok ona spava.

"Odlučila sam da je vrijeme da ispričam svoju priču", napisala je uz fotografiju radijska voditeljica koja senatora, nekadašnjeg komičara, optužuje za seksualno uznemiravanje.

Fotografija je nastala 2006. godine tijekom turneje američke neprofitne organizacije USO koja je nastupala pred američkom vojskom na Bliskom istoku.  Tweeden tvrdi kako je Franken tada napisao skeč u kojem su se njih dvoje trebali ljubiti, no ona to nije željela. 

"Ponavljao je kako glumci trebaju sve vježbati i inzistirao je na tome da isprobamo poljubac. Rekla sam mu 'u redu' samo kako bi me prestao gnjaviti. Izveli smo dijalog do poljupca, a tada mi se približio, stavio ruku iza moje glave, pritisnuo svoje usne na moje i agresivno gurnuo jezik u moja usta. Odmah sam ga snažno odgurnula rukama i rekla mu ponovi li to još jednom da neće tako dobro proći. Osjećala sam se zgroženo i poniženo", ispričala je.

Senator se ispričao Tweeden rekavši kako tu probu nije na taj način doživio. Komentirajući spornu fotografiju, kazao je kako je "očito pokušavao biti zabavan". Dodao je kako ti nije trebao napraviti.

Komentari (23)
  • To ona samo misli da je gurnuo jezik

    17. 11. 2017,   10:59
  • e jbg. poslije ovakvih clanaka i ja moram tuziti zensku s kojom sam prije 45 godina, a ja sam u to doba imao 16 godina, izgubio nevinost.... ja sam tada ocito bio ponizen i seksualno iskoristen, a u ovim godinama rado se sjetim nje :) ...... nemojte molim vas vise kakiti s ovakvim clancima...

    17. 11. 2017,   11:26
  • jedna mala mi je na silu gurnula ruku u gaće,bio sam uzbuđen

    17. 11. 2017,   10:40