Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Serijsku prevaranticu ulovili u banci u Splitu, htjela dići novac

None Foto: Pixabay

Žena (42) ukrala je nekoliko novčanika s dokumentima iz staračkog doma u Splitu. Karticama je podizala novac i plaćala u dućanima. Dolijala je dok je pokušavala podići novac s kartice u jednoj od banaka

Splitski policajci u petak su morali lisicama vezati ženu (42) u banci u Sinjskoj ulici kako im ne bi pobjegla, a nakon što su je priveli u postaju otkrili su cijeli niz kaznenih djela.

Žena je u petak iza podneva htjela podići novac tuđom karticom, ali su u banci odmah uočili da se radi o pokušaju prevare i pozvali policiju. Tražili su je dokumente, no žena se pokušala izgurati i pobjeći te su je morali vezati. 

U pretresu su našli predmete koje je ukrala iz staračkog doma. Utvrdili su da je ukrala nekoliko novčanika s 2000 kuna, kreditnim karticama i dokumentima, piše Slobodna Dalmacija.

Karticama je plaćala po dućanima i dizala novac, a u Solinu joj je uspjela prevara u banci te je podigla 1000 kuna s računa. 

Komentari (25)
  • Ići u starački dom i pljačkati nemoćne i stare ljude! Pa sunce joj hebem šta bi joj čovjek napravio!!!!

    18. 8. 2019,   14:03
  • split kažete...zašto se ne čudim...

    18. 8. 2019,   14:25
  • sram ju bilo , lopovka , jadne stare ljude potkrada , ja nosim boce ..za sitniš ... ali pošteno donesem svojih 20 ili 30 ili 40 kn , kako kad .lopovi su odvratni .....nekad nisi siguran ni kavu popiti s njim , jer krade , i stalno moraš motriti ga , odvratno... to bi kažnjavala zatvorom

    18. 8. 2019,   14:27