Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šešelj: Nisu me mogli odvojiti od zastave, opet bih ju gazio

None Foto: Srđan Ilić/Pixsell

Ja sam odmah pritrčao i uzeo onaj stalak i počeo da je cijepam, onda sam je gazio nogama i došlo je jedno šest članova sigurnosti i nisu me mogli odvojiti od zastave. Kao da mi je prirasla za srce, rekao je

Potvrđujem sve što je navedeno iako ne postoje nikakve snimke s lica mjesta. Ja sam, naime, došao u Skupštinu oko podne, iznenadio sam se kad sam vidio hrvatsku zastavu i čim sam je vidio – ja sam odmah pritrčao i uzeo onaj stalak i počeo da je cijepam, onda sam je gazio nogama i došlo je jedno šest članova sigurnosti i nisu me mogli odvojiti od zastave.

PLENKOVIĆ O INCIDENTU: 'Prekidanje posjeta primjeren odgovor za takvu provokaciju'

Kao da mi je prirasla za srce, izjavio je za RTL Vojislav Šešelj te dodao kako je tada u zgradi skupštine je bila cijela delegacija. 

JANDROKOVIĆ O INCIDENTU: 'Otišli smo jer je dostojanstvo Hrvatske na prvom mjestu'

- Kustos im je objašnjavao neke spomenike u predvorju. Ja sam im prišao, a oni su se okrenuli prema meni pa sam im rekao kako sam izgazio njihovu ustašku zastavu, zatim sam opsovao majku svima i produžio. Prošle su dvije godine od paljenja zastave u Beogradu, došlo je vrijeme da to ponovim - rekao je ratni zločinac Šešelj i dodao da bi opet gazio hrvatsku zastavu prvom prilikom.

Komentari (151)
  • Šešelju jel boli hrvatska zastava, boli te jer ti je propao projekt velike srbije???? E nećeš doživjeti ni veliku srbiju ni okupiranu Hrvatsku. Pobjedili smo tebe i tvoje kukavne četnike, i bježali ste glavom bez obzira, bježeći i tenkovima gazili svoje izbjegličke kolone, sve sami veliki srpski borci.

    18. 4. 2018,   19:02
  • Ma ti si bre za psihijatriju, ali se bojim da za tebe nama doktora niti lijeka. I onda si komšije misle kako budu s četnicičkim vođama ušetali u EU ??? hahahaha .... malo übermorgen ;-)

    18. 4. 2018,   18:57
  • Ček kaj nije taj tupson kao imao rak? Il je i rak pobjegao od njega.

    18. 4. 2018,   19:05