Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sesvete: Pretjecao kolonu, udario u autobus i poginuo

None Foto: Snjain Strukić 4

U Lužanu kraj Sesveta u sudaru autobusa i dva automobila smrtno je stradao J.K. (32). Policija je promet preusmjeravala na obilazne ceste

J.K. (32) iz Biškupca Zelinskog jutros oko 8.30 sati je Chevrolet Matizom u selu Lužan kraj Sesveta pretjecao kolonu vozila. Iz suprotnog smjera naletio je autobus pun putnika s kojim se izravno sudario, a u njega se zabio crveni Fiat Bravo. J.K. je poginuo, a vozač autobusa iz Varaždina lakše je ozlijeđen i prevezli su ga u KB Dubrava. Vozačica Fiata nije ozlijeđena, a liječnici iz Hitne pomoći dali su joj injekciju za smirenje. Prema izjavama očevidaca J.K. je od siline udaraca preminuo dvije minute nakon sudara. Vatrogasci su jedva izvukli njegovo tijelo iz potpuno smrskanog automobila.
- Ovo je nezgodan dio ceste jer je lagani brijeg pa se čini da je cesta pregledna - rekao je susjed pred čijom kućom su se sudarili. Policija trenutačno obavlja očevid, a vozači traže obilazne ceste.

Komentari (17)
  • koliko ti se mora žuriti da ideš kolonu preticati i to sa Matizo koji baš i nije obdaren konjima i kubicima.Jadan čovjek ali hvala bogu da nije niko drugi poginuo.

    18. 2. 2008,   12:27
  • hm sa matizom pretjecati kolonu je samoubojstvo.bolje da se je zapalio kao neki ludi ptsp-ovac

    18. 2. 2008,   12:35
  • U Lužanu. 10 km od Sesveta, ne u Sesvetama

    18. 2. 2008,   10:19