Obavijesti

News

Komentari 3

Show s vatrom pošao po krivu: U restoranu četvero opečenih

Show s vatrom pošao po krivu: U restoranu četvero opečenih
1

Šou s vatrom u popularnom turskom restoranu u Istanbulu završio je potpunom katastrofom. Barmen je na vatru izlio nepoznatu tekućinu i a vatra je planula i zapalila četvero ljudi

VIDEO

Četiri turista završilo je u bolnici s ozbiljnim ozljedama nakon nezgode u popularnom restoranu slavnog turskog chefa Nusreta Gökçea poznatijeg kao Salt Bea.

Salt Bea kuharska je zvijezda interneta, a snimke na kojima reže i soli meso imaju milijune pregleda. Osim što je senzacija na Instagramu, suvlasnik je lanca Nusret Etiler steakhouseva koji rade na šest lokacija u Turskoj i Dubaiju.

Međutim, show s vatrom na šanku koji je trebao dodatno začiniti ekskluzivnu večeru u Nusret Etiler Steakhouse u Istanbulu završio je potpunom katastrofom. 

Netko od prisutnih snimio je kako su djelatnici restorana držali pod kontrolom vatru koja je gorjela cijelom dužinom šanka. Barmen je zatim polio šank nepoznatom tekućinom, a tekućina je stvorila ogromni plamen koji se proširio po sredini prostorije i zapalio nekoliko gostiju.

Pokušaji osoblja restorana da ugase plamen vodom samo je pogoršalo stvar, piše DailyMail

POGLEDAJTE VIDEO:

Češka turistica Krisryna Tresnakova teško je opečena jer je plamen zahvatio njezinu haljinu, a njezin partner Viktor Hajicek izvukao se sa 'samo' nekoliko manjih opeklina po licu i tijelu.

- Odmah nakon incidenta otišli smo u bolnicu. Ja imam nešto opeklina, ali moja djevojka Krisryna Tresnakova je u puno lošijem stanju od mene. Sve je vrlo svježe i sada nisam u poziciji davati bilo kakve druge informacije. Proživjeli smo noćnu moru koja još uvijek traje - izjavio je Hajicek za list Birgun

Tresnakova je u međuvremenu prebačena u Američku bolnicu u Istanbulu gdje će biti operirana. U incidentu su ozlijeđeni turist Alexandros Severıs i Mohammed Khamıs Salim, no oni su prošli s lakšim opeklinama. 

U tijeku je policijska istraga, a policija je već ispitala dvojicu zaposlenika restorana koji su izveli vatreni šou.

Inače, restoran Nusret Etiler Steakhouse našao se u središtu pažnje još prošloga tjedna, kada ga je posjetio predsjednik Venezuele Nicolas Maduro.

Slavni chef Salt Bea za omraženog je predsjednika pripremio skupi odrezak, a javnost su poprilično razdražile na Instagramu objavljene fotografije na kojima šef osiromašene države uživa u obilnom i ekstravagantnom obroku dok njegov narod zbog teške ekonomske situacije gladuje. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava