Obavijesti

News

Komentari 76

Shrvani roditelji: Ne očekujemo ništa, Nikola se ne može vratiti

Shrvani roditelji: Ne očekujemo ništa, Nikola se ne može vratiti
5

Nuši Bunić (23) varaždinski sud u srijedu u 13 sati će izreći presudu za ubojstvo Nikole Tureka (30) iz 2017. godine. Ona se brani šutnjom i ne pokazuje kajanje ni žaljenje

VIDEO

Nuša, Nuša!, zazivao je njezin otac dok su Nušu Bunić (23) dvije pravosudne policajke izvodile s varaždinskog Županijskog suda natrag u istražni zatvor.

Pokretanje videa...

00:32

Nuša se nakratko okrenula kako bi pogledala tko je zove, a zatim bez emocija nastavila hodati prema varaždinskom zatvoru, u kojem se nalazi od ubojstva Nikole Tureka (30) u lipnju 2017. godine. Suđenje Nuši ušlo je u samu završnicu, sud je u ponedjeljak slušao završne riječi tužiteljstva i njezine obrane. Argumente su iznosili iza zatvorenih vrata jer je suđenje zatvoreno za javnost.
Zbog ubojstva prijeti joj najmanje pet godina zatvora, a koliko će dobiti, saznat će se u srijedu u 13 sati nakon što sudsko vijeće izrekne nepravomoćnu presudu.

'Krvavu Nušu' doveli policajci: Presudu će znati već u srijedu
'Krvavu Nušu' doveli policajci: Presudu će znati već u srijedu

Optužena je da je 15. lipnja 2017. godine oko tri sata na livadi varaždinskog predjela Beli kipi uz Dravu, nožem oštrice 9,5 centimetara u vrat ubola tada 30-godišnjeg Nikolu. Prerezala mu je karotidnu arteriju i pobjegla. Smrtno ranjeni Nikola nazvao je 112 i pokušao autom doći do bolnice. Međutim, zbog obilnoga krvarenja pao je u šok i dobio moždani udar. Onesviještenoga, našao ga je u Kumičićevoj ulici u Varaždinu prolaznik te su ga prevezli u varaždinsku bolnicu. No zbog teških je ozljeda dva dana kasnije preminuo u bolnici. I u tragediji koja ih je zadesila, Turekovi su pokazali plemenitost. Nikoline bubrege, jetra, pluća, srce i rožnice donirali su i tako spasili šest života.

Nuša se u istrazi branila tvrdeći da ju je Nikola napao. Neslužbeno doznajemo da ga je ubola izvan automobila, a potom se navodno skidala i putem do obližnjeg poduzeća Aquatehnike bacala odjeću. Jedan od svjedoka izjavio je da je došla samo u gaćicama s rukama preko grudi te rekla da ju je napao dečko, ali ne i silovao.

Tuga obitelji Turek: Nikolinim organima spasili su šest života
Tuga obitelji Turek: Nikolinim organima spasili su šest života

Nikolini roditelji razočarani su što ni Nuša ni njezin otac, a ni čuvar kojem se Nuša obratila nakon što je ostavila okrvavljenog i ozlijeđenog Nikolu, nisu prvo pozvali Hitnu pomoć i policiju nego Nušina oca.

- Tih dvadeset minuta možda bi mu spasilo život - ogorčeni su supružnici Turek. Kažu da od presude ne očekuju ništa jer Nikolu ništa neće vratiti.
-

Ona se i dalje ne kaje i brani se šutnjom - govore supružnici.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk