Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šibenik: Osnovnoškolac se mrtav pijan srušio u školi

None Foto: N.Pavletić

Liječnici su mu ispumpali želudac, a dječak se nakon nekoliko dana oporavio i vratio na nastavu u šesti razred Osnovne škole Jurja Šižgorića

Učenik šestog razreda Osnovne škole Jurja Šižgorića u Šibeniku došao je u školu pijan. U krvi je imao toliko alkohola da se u jednom trenutku srušio na pod. Taj dan je u školu išao poslije podne, a nakon što se srušio, Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu. Liječnici su mu ispumpali želudac, a dječak se nakon nekoliko dana oporavio i vratio na nastavu. Ravnatelj škole Nediljko Bojčić rekao je da je s dječakom sve u redu i da je to najvažnije.

Komentari (6)
  • ajde tko se od nas nije napio za vrijeme skole. Markirao zadnji dan i isao se napit proslavit isplesat i sve ! Tu ga optuzujete za nesto i pribijate mu roditelje na kriz. Pa nisu djeca slika bas potpunih roditelja jer su u skoli 8 sati a znamo koliko roditelji danas nakon svog posla mogu posvetit se djeci i razgovoru s njima !!!

    22. 12. 2007,   19:13
  • Sigurno mu je i s roditeljima sve u redu....

    22. 12. 2007,   18:22
  • mama,tata necu više nikad piti, kunem vam se.... hahaha(aj neka je proba, valjda će bit pametan pa neće više, bar dok je maloljetan)

    22. 12. 2007,   18:30