Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Silovali djevojku pa je natjerali da im digne novac s bankomata

None Foto: PIXSELL 3

Protiv uhićenog bjegunca iz sisačkog zatvora Damira Šišakovića (34) i prijatelja Ivana Dejanovića Deska (34) Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci donijelo je rješenje o provođenju istrage

Protiv uhićenog bjegunca iz sisačkog zatvora Damira Šišakovića (34) i prijatelja Ivana Dejanovića Deska (34) Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci donijelo je rješenje o provođenju istrage. Terete ih za kazneno djelo razbojništva, protupravnog oduzimanja slobode, a jednoga od njih i za silovanje.

U tužiteljstvu su službeno potvrdili da je, nakon što je jedan od njih silovao maloljetnicu, obojica su je prisilila da im s bankomata podigne novac. Kako su joj prijetili pištoljem, djevojčica je to i učinila. Podigla je novac i dala im ga. 

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Osumnjičene za ova kaznena djela u odvjetništvu su ispitali u utorak na večer. Dejanovića (na slici gore) su prepratili sucu istrage koji bi mu trebao odrediti istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke.

Šišakovića će vratiti na izdržavanje kazne nazad u Sisak, zatvor iz kojeg je pobjegao u noći na nedjelju skočivši kroz prozor ćelije sa sedam metara visine.

Foto: Promo

Komentari (179)
  • Napraviti javni registar sa slikama silovatelja i pedofila dostupan svima u svako doba. Da, ako i kad se desi da jednom izadju iz zatvora.. vise nigdje i nikad nemaju mira.

    13. 7. 2016,   13:01
  • na faci mu se vidi da je monstrum

    13. 7. 2016,   12:24
  • Na tetoviranom vidis da je neki ludak a na ovom drugom po faci da je neki glupson. Stvarno moras bit glup da sa frendom koji je pobjegao iz zatvora zapalis na more i ides radit tak nesto pa i ti zavrsis u buksi skupa s njim s tim da glupson ima 34 godine

    13. 7. 2016,   12:49