Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Silovali je i tetovirali joj tijelo: 'Razvratnica je sve i zaslužila'

None Foto: YouTube

MAROKO: Khadija Okkarou (17) tvrdi da su je oteli te potom prodali bandi čiji članovi su je svakodnevno silovali, prebijali i tetovirali joj svastike, povremeno gaseći cigarete na njenoj koži

Marokanska policija uhitila je 12 mladića za koje sumnjaju da su oteli 17-godišnju djevojku, mučili je i grupno silovali dva mjeseca, koliko je bila u zatočeništvu.

Khadija Okkarou tvrdi da su je oteli ispred kuće njenog rođaka u središnjem Maroku, te potom prodali bandi čiji članovi su je svakodnevno silovali, prebijali i tetovirali joj svastike, povremeno gaseći cigarete na njenoj koži.

U šokantnoj slici, ova mlada djevojka pokazala je svoje ruke, noge i vrat koji su potpuno prekriveni tetovažama i opekotinama od cigareta.

POGLEDAJTE VIDEO

- Dva mjeseca su me mučili. Nikad im neću oprostiti. Uništili su me potpuno - izjavila je Khadija koja tvrdi da su je otmičari pustili sredinom kolovoza.

Foto: YouTube

Iz marokanske policije su priopćili da su zločinci stari između 18 i 27 godina, a vođa bande, koji ima 20 godina, zadržan je u pritvoru pod optužbama za silovanje, mučenje, otmicu, prijetnje i osnivanje bande. 

U međuvremenu, više od 25.000 ljudi potpisalo je peticiju kojom se moli kralj Muhamed Šesti da Khadiji omogući najbolju njegu i psihološku podršku, kao i da joj plati uklanjanje sramotnih tetovaža. Slučaj je izazvao pravu buru i reakcije javnosti, a društvenim mrežama širi se poruka 'Svi smo mi Khadija'

Foto: YouTube

S druge strane, roditelji osumnjičenih brane svoje sinove tvrdeći da je djevojka sve izmislila i sama si nanijela ozlijede i opekotine.

- Ona ima lošu reputaciju u ovom kraju - rekla je jedna od majki optuženih mladića, dodavši da je djevojka vodila 'nečastan' život i da je sama tražila to što je dobila.

Komentari (27)
  • Ona razvratnica, a njih 12 se redalo na njoj... Opet medicinari istraživali ginekologiju. Moli se baka Merkel da krivo optužene izbavi iz zatvora i dovede u Njemačku na specijalizaciju.

    31. 8. 2018,   14:24
  • I takvi nam dolaze u europu i pusta ih se da rade sta hoce.. pogledajte samo za koliko se razina zlocina podigla u njemackoj ili u skandinavskim zemljama koji su raširenih ruku docekali ljude iz takvih zemalja..uzas.

    31. 8. 2018,   14:30
  • Samo ih pustajte,jos im i stanove dajte i nek se sepure okolo kao po Zagrebu

    31. 8. 2018,   15:05