Obavijesti

News

Komentari 4

Silovao i oteo svoju pastorku, prvo dijete rodila s 15 godina

Silovao i oteo svoju pastorku, prvo dijete rodila s 15 godina
6

Rosalyn je sa svojih 13 godina pobacila, a očuh ju je natjerao da fetus baci u WC školjku i pusti vodu. Tvrdi da je njezina majka sve znala o zlostavljanju i naposljetku je prekinula s Henrijem

VIDEO

Henri Michelle Pietre (63) dobio je nadimak 'novi Fritzl' nakon što je u javnost procurila priča o silovanju svoje pokćerke Rosalyn McGinnis (34). Počeo je kada je imala tek 10 godina. Danas je otac njezino osmero djece. 

Rosalyn je sa svojih 13 godina pobacila, a očuh ju je natjerao da fetus baci u WC školjku i pusti vodu. Tvrdi da je njezina majka sve znala o zlostavljanju i naposljetku je prekinula s Henrijem, no on je uspio oteti tada još djevojčicu Rosalyn iz škole 1997. godine. Otišli su u Meksiko. 

Svoje prvo dijete rodila je s 15 godina i to u kombiju. Njezin očuh, i otac njezine djece, sav je novac trošio na alkohol i droge. Ostavio bi ju bez novčića i morala je prositi kako bi imala što za jesti. Često ju je znao tuči, najviše bocama pive i palicom za bejzbol. 

Henri je sve optužbe odbacio. Kaže da je 99 posto toga laž. 

- Nikad nisam silovao svoje dijete. Vodio sam ljubav sa svojom ženom - rekao je, javlja Daily Mail. Njih je 'oženio' njihov sin (15) godinama kasnije. 

Rosalyn se ipak uspjela spasiti od svog očuha. U Meksiku je upoznala jedan par koji je bio sumnjičav prema Henriju. Kada je slučajno otkrio koliko zapravo ima godina, počeli su se brinuti za obitelj, a kada su shvatili koliko su djeca pothranjena, Rosalyn su ponudili sklonište. Zajedno s djecom je došla u njihov dom. 

Par joj je pomogao da se vrati u SAD, a kad je Henri pokušao prijeći granicu - uhitili su ga. Od 2017. je zatvoren. 

Zbog svega što je radio svojoj pokćerki, javnost ga je prozvala 'novim Fritzlom'. Podsjetimo, Josef Fritzl je desetljećima držao kćer zatočenu u podrumu. Supruzi i policiji rekao je da je pobjegla od doma. Nakon 24 godine su vlasti napokon pronašle Elizabeth, zajedno s troje djece koje je imala s Josefom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca