Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šimić u Sarajevu slobodno može trošiti svoje milijune

Komentari (14)
 • Toliko o načelu teritorijalnosti i međuspbnog poštivanja kaznene vlasti....

  28. 8. 2008,   17:52
 • Eto vam dobrosusjedski odnosi s bosancima.E moj Franjo svi te vrazi na gradelama pekli,ka šta te i peku,da nije bilo tebe,i ludih ideja o Herceg-Bosni i bosancima ne bi bilo ni bosanaca po Hrvatskoj i bili bi danas puno bolje i mirnije društvo.

  28. 8. 2008,   18:17
 • Svaka čast Iki Šarić, ali zašto ga nisu nadzirali da ne pobjegne? I zašto mu sada ne konfisciraju cijelu imovinu u Hrvatskoj. Pisao sam već, i drugi doktori u istoj bolnici su me na isti način tražili novac. Šimić je svaku godinu zatvora zaradio pošteno. Samo neka mi netko ne kaže da je \"žrtveno janje\". Svaku MINUTU je zaradio svojom bahatošću i ucjenama. Ima ih još puno, ali njima tek treba suditi....

  28. 8. 2008,   19:10
 • Pa zamrznite ili zaplijenite tu imovinu. Sve: kuću, stanove, bankovne račune.....

  28. 8. 2008,   19:13
 • pa mnogi su iz bosne pobjegli u hrvatsku da im se nesudi ,sta je tu cudno svako ide gdje mu je bolje ko prlic i sli.

  28. 8. 2008,   19:16
 • kajmare,zar bi trebali ratovati????

  28. 8. 2008,   19:49
 • ma covjek se dosjetio da ucini isto sto i ante jelavic! ja ne smatram da je on zrtveno janje, ali smatram da je ta kazna od 9 godina zatvora za 500 eura koliko mu je dokazano da je uzeo, apsolutno apsurdna! ima i vecih kriminalaca od njega i ne bi vjerovatno uzimao novac da je imao vecu platu! nije lahko zavrsit medicinu i jos k tome biti veliki strucnjak sto dr simic sigurno jeste i smatram da takvi trebaju imati duplo od onoga sto vec primaju! i ako je bahat neka je! i ja bih vjerovatno bila da sam na njegovom mjestu! mozda je za hrvatsku ne znam zlocin sto je jedan ljekar uzeo novac od pacijenta, al u bosni je to normalno! zna se da doktoru ne ides bez najmanje 50 KM, i neka, barem ne cekas a i gotive te! iskreno se nadam da ce dr simic uspjeti da se zaposli kod nas, mada je malo vjerovatno, ali nama bi trebali takvi strucnjaci kao sto je on ili dr kabil iz tuzle!

  28. 8. 2008,   20:39
 • Generalno - treba ukinuti dvojno državljnstvo. Pa, dajte se odlučite tko ste i šta ste! I onda ih \'\'majčica država\'\' ne bi mogla štititi. Ali, to povlači pitanje zašto su naši vrli političari takvi zagovornici dvojnog državljanstva??!! Pa, sebi su osigurali odstupnicu. Vjerojatno velika većina ima ili BiH, ili Austrijsko, ili Kanadsko ili..., pa se ne bi toga odrekli. Zlu ne trebalo !!

  28. 8. 2008,   20:50
 • Ako je završio medicinu to mu ne daje pravo da uzima novce od ljudi.On je plaćen za svoj posao i nije valjda sa doktorskom plaćom napravio viletinu.A što s onima koji nemaju da mu plate,što moraju odmah umrijeti?Ne kažem da su svi takvi ali je sigurno 80 % takvih kao što je on.Ja sam završila faks i ne radim u struci.Što bih zato trebala krasti?Ako je bosancima dobar neka ga oni zaposle i plaćaju mu kad je to kod njih normalna stvar.I treba mu zaplijeniti imovinu i ostalo u hrvatskoj

  28. 8. 2008,   22:57
 • a ostalu imovinu Hrvatska mu neće mu blokirati. LOL ko je to pisal :D

  29. 8. 2008,   00:05