Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šimunac optužuje M. Bandića: "On je bio glavni i odgovorni"

None Foto: Sanjin Strukić

Rađenović je navodno naručiteljima smetao jer je želio raščistiti mutne poslove u Zagrebačkim cestama. Napao ga je Miodrag Šimunac 2008. godine po narudžbi

Miodrag Šimunac otkrio je za RTL kako je kontaktirao sa pokojnim Stipom Ćorićem, dok je glavni i odgovorni 'po razgovoru s Ćorićem'  bio Milan Bandić. Šimunac je tri godine bio u zatvoru zbog napada na Rađenovića, a kaže kako je istinu otkrio jer naručitelji nisu ispoštovali dogovor. Iz Bandićeva ureda još nisu komentirali na uvrede.

Šimunac tvrdi da mu je Bandić davno pomogao upisati kćer u školu, a Čorić je, kaže, pozivajući se na Bandića tražio da premlaćivanjem vrati uslugu. Šimunac je rekao kako iza njega ne stoji ni jedna stranka. Šimunac kaže kako je u početku smatrao kako će svi ispoštovati dogovor te zato nije ranije nikoga prijavio.

>>> Više pročitajte OVDJE

Komentari (13)
  • Nekako mi se čini da će ove optužbe pasti u vodu - glavni "pregovarač" je mrtav,a on je prenosio "upute". Čak i da je to snimljeno,mogao je pokojnik to i izmisliti. Batinašu ne bih vjerovao,trebaš biti pravi idiot da te nagovore da nekog premlatiš,možda i gore. Iako,nakon svih sranja što smo ih proživjeli u 20-tak god.ništa nije nemoguće u Lijepoj!

    21. 9. 2011,   22:05
  • Ma joj e...obozavam to kada "istine" izlaze iz ustiju optuzenih nakon par godina, sto nisi tada progovorio? daj bok

    21. 9. 2011,   23:54
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    22. 9. 2011,   05:33