Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sin Igora Štimca napao njega i sestru: 'Pravio je majmunarije'

None Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Prema neslužbenim informacijama, sin je došao ispred stana u kojem živi Štimac na Žnjanu. Lupao je po vratima, a onda fizički nasrnuo na oca i sestru. Policija ga je prijavila za obiteljsko nasilje

Sina bivšeg nogometaša Igora Štimca je policija prijavila za prekršaje protiv javnog reda i mira te prema članku 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. 

Štimac je Dalmatinskom portalu potvrdio da je imao problema sa sinom sinoć i da se zbog toga javio policiji. 

- Istina je, no ne bih išao u detalje. Takve stvari se trebaju rješavati unutar obitelji - ispričao im je. Iako je policija navela da su Štimac i njegova kćer "oštećena strana", Štimac tvrdi kako su samo pokušavali pomoći. 

Kako Dalmatinski neslužbeno doznaje, sin je došao ispred stana u kojem živi na Žnjanu i bio je u alkoholiziranom stanju. Lupao je po vratima, a onda i fizički nasrnuo na oca i sestru koja mu je pokušala pomoći. Nakon što su zatvorili vrata stana, pokušao je preskočiti preko balkona i tako je slomio nogu.

- Pravio je majmunarije - rekao je Štimac. 

Komentari (117)
  • to je nažalost tako kad dijeca odrastaju u neredu. štimac otišao s nekom mladom i još pravi malu dijecu a mater mu otišla s trenerom od alkara.kako onda da mali bude normalan?

    22. 5. 2020,   18:25
  • Bio sam jednom u društvu Luke Štimca to je naj odvratnije stvorenje koje sam ikada sreo toliko arogancije i hvaljenja samog sebe nikada u životu nisam vidio. Fuj fuj

    22. 5. 2020,   18:00
  • a hebigam,,tatica mu je sve dao u životu,,nije morao prstom za ništa maknuti,nije naućen ništa raditi,,samo droga i uživanje,,a valjda tatica malo pipu zatvorio pa sinčina poludila.Grdo je to dok imaš roditelje koji te financiraju,sve ti daju,,ne moraš ništa,,pa kad roditelji kažu-dosta toga,,aaaaaaaaaaaa teško je to.

    22. 5. 2020,   18:24
Message