Obavijesti

News

Komentari 16

Sin joj pobio cijelu obitelj: Vjerovao je kako ga trujemo

Sin joj pobio cijelu obitelj: Vjerovao je kako ga trujemo
6

Pulski monstrum je u studenom prošle godine na krajnje okrutan način pobio petero članova svoje obitelji. Najmlađa žrtva bila je stara tek 63 dana

VIDEO

Monstrumu Damiru Voškionu (47) na Županijskom sudu u Puli u utorak je počelo suđenje za peterostruko ubojstvo. Zbog raspravne nesposobnosti Voškionu u odsutnosti sudi sudsko vijeće kojim predsjeda sutkinja Marija Budimir. Tereti ga se da je lani 8. studenog u stanju paranoidne psihoze nešto iza 19 sati u obiteljskoj kući u Rohreggerovoj ulici u Puli u sumanutom krvavom pohodu pištoljem i čekićem doslovce pokosio svoju obitelj. Pomahnitali Damir je prema optužnici koju zastupa Josip Miletić iz Županijskog državnog odvjetništva u Puli, s sleđa, pištoljem Crvena zastava kalibra 7,65 milimetara ubio oca Renata (70) a zatim ga zatukao šiljastim stolarskim čekićem kojeg je prethodno naoštrio. Nakon što je ubio oca, bratu Deanu (40) je ispalio metak u zatiljak a u njegovu suprugu Natašu (36) je ispalio dva metka u glavu. Niti njihovo dvoje male djece nakon što im je smaknuo roditelje nije poštedio – maloj Karli (7) je ispalio metak u glavu i ruku, a bebu Maura starog samo 63 dana ubio je pucajući mu u glavu i rame.
Svirepog ubojicu lancima vezanih ruku i nogu nešto iza 9 sati u sudnicu su uvela petorica pravosudnih policajaca. Zbog lanaca na nogama, blijed u licu, odsutna pogleda koračao je mirno i polako. Na susret s majkom Milenom u hodniku koja je kriknula, nije niti trepnuo. Na suđenje su ga doveli iz zatvorske bolnice u Zagrebu gdje je smješten nekoliko dana nakon stravičnog zločina. U međuvremenu je psihijatrijski vještačen.
- Vještaci psihijatri su utvrdili da Voškion nije sposoban prisustvovati suđenju – kazao je okupljenim novinarima Josip Miletić iz pulskog Županijskog odvjetništva.
Ubojicu Voškiona brani pulski odvjetnik Mirko Jurkić koji se u sudnici složio sa optužnicom da je njegov branjenik ubio pet osoba.
Prvog dana suđenja, prva saslušana svjedokinja u sudnici bila je uplakana ubojičina majka Milena, sva u crnini ušla u sudnicu. U jednom momentu starica koja je izgubila muža, sina, snahu i dvoje unučića kao da je zanijemila.
- Tog dana kada ih je pobio ja sam bila u lovranskoj bolnici i on mi je trebao doći u posjetu. Čekala sam ga. Nije došao. Uvijek bi nam govorio da je bolestan i da mu doktori ne vjeruju, a nas je optuživao da ga trujemo. Čak niti kavu nije htio piti s nama plašeći se da ga ne otrujemo – kazala je u sudnici ubojičina majka Milena.
U sudnici su bili i roditelji ubijene Nataše Voškion, njen otac Stojan Petković, majka Ana i sestra Melita koji se na hodniku suda nisu niti pozdravili sa nesretnom staricom Milenom, čak se moglo zaključiti kako su je ljutito gledali ispod oka. Suđenje se nastavlja narednih dana saslušanjem svjedoka i vještaka. Ubojica Voškion je opet vraćen u zagrebačku zatvorsku bolnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa