Obavijesti

News

Komentari 39

Sin prostitutke očajnički traži pozornost: Moj otac je Clinton!

Sin prostitutke očajnički traži pozornost: Moj otac  je Clinton!
1

30-godišnji Danney Williams u prosincu 2015. otvorio Facebook profil ne bi li privukao pozornost svog navodnog oca. Svom prezimenu dodao je i nastavak - Clinton

VIDEO

Preljubničke afere u visokoj politici postoje otkad je svijeta, ali preljubi bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona bili su toliko brojni, sočni i javni da su mu obilježili karijeru. 

Pored brojnih ljubavnica, Clintonu se pripisuje i vanbračno dijete koje je navodno dobio u jednoj od afera. Ova je glasina postala ponovno aktualna nakon što je 30-godišnji Danney Williams u prosincu 2015. otvorio Facebook stranicu ne bi li privukao pozornost svog navodnog oca. Svom prezimenu dodao je i nastavak - Clinton, javlja Daily Mail.

Danneyjeva priča dobila je međunarodnu pozornost još 1992. kada se Clinton kao guverner Arkansasa natjecao za novog američkog predsjednika. Časopis The Glope intervjuirao je Dannyjeva majku, bivšu prostitutku Bobbie Ann Williams, koja je otkrila da je da 1984. upoznala, a potom i ušla u vezu  s Clintonom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi put ga je srela dok je jednog dana trčao Little Rockom, prošao je pored nje i predstavio se. Imala je tada 24 godine. Nekoliko dana kasnije Clinton se ponovno pojavio, i kako je rekla, ponudio joj 200 dolara za seks u grmlju. Od tog trenutka, tvrdi, redovno su imali seksualne odnose, a nekad bi im se pridružilo još žena. Nakon nekog vremena, Bobbie Ann je otkrila da je trudna. Sumnjala je da je Clinton otac djeteta. Kada mu je rekla za trudnoću, kako je kazala, Clinton joj se samo nasmijao u lice.

- Djevojko, to ne može biti moje dijete - rekao mi je, kaže Bobbie Ann. Ona je pak kazala da joj je instinkt govorio da je dijete njegovo.

U to je postala još uvjerenija 7. prosinca 1985. kada je rodila sina. Njegova koža bila je puno svjetlija, iako je ona crnkinja. Osim toga, kako je kazala, dijete nije moglo biti ničije drugo jer je u to vrijeme bila u vezi samo s Clintonom.

Ubrzo nakon poroda Bobbie Ann je završila u zatvoru, a brigu o djetetu preuzela je njezina sestra Lucille Bolton. Ona je pokušala natjerati Clintona da se podvrgne DNK testu, a navodno je o svemu razgovarala i s Hillary. Ured Billa Clintona pokušao ju je ušutkati.

Priča se ponovno pojavila u medijima 1999. kada je Drudge Raport objavio priču u kojoj tvrdi da je Star magazin napravio test očinstva koji je pokazao da Danney i Clinton ne dijele isti DNK. Međutim, ostaje i dalje upitno koliko je test bio precizan.

Danney je 2013. dao intervju za Globe u kojem je objasnio zašto želi upoznati Clintona.

- Želim se s njim rukovati prije nego umre i reći mu: "Bok, tata" - kazao je Danney dodajući kako bi želio ostati u dobrim odnosima sa Clintonovom kćeri Chelsea.

Clintonove afere

Tijekom prve predsjedničke kampanje Billa Clintona pjevačica u noćnim klubovima i voditeljica vijesti Gennifer Flowers 1992. objavila je svijetu kako je 12 godina bila u vezi s oženjenim Clintonom tvrdeći kako je to bila prava ljubav.

"Zvala sam njegove testise ‘dečki’, a on moje grudi ‘cure’, rekla je za američki Stars, koji joj je za ispovijest isplatio 140.000 dolara. 

U kampanji 1998. bivšeg predsjednika SAD-a tužila je Paula Jones za seksualno zlostavljanje tvrdeći kako ju je Clinton, dok je bio guverner, pozvao u svoju hotelsku sobu.

Rekla je kako je očekivala poslovnu ponudu, no umjesto toga tražio je da ga oralno zadovolji. Na saslušanju je Clinton sve opovrgnuo, no Paula je tvrdila kako zbog njegovih “prepoznatljivih karakteristika” na međunožju može dokazati da je skinuo hlače. 

Tad je priznao da je samo jedanput spavao sa Gennifer i to 1977. godine. Hillary Clinton stalno je čvrsto stajala uza svoga muža. S Paulom Jones predsjednik se nagodio i isplatio joj 850.000 dolara, no i dalje je tvrdio kako laže te joj se odbio javno ispričati. 

U to je vrijeme predsjednik bio u vezi s 22-godišnjom pripravnicom u Bijeloj kući Monicom Lewinsky. Na sudu je zanijekao vezu, a Lewinsky je potvrdila njegovu priču.

Međutim, nakon što su joj ponudili imunitet u zamjenu za svjedočenje, ispričala je kako je Clintonu bila ljubavnica dvije godine, kako su se seksali u Bijeloj kući i dok je njegova supruga bila u susjednoj sobi te kako ga je oralno zadovoljavala u Ovalnom uredu dok je telefonski razgovarao s kongresnicima.

Čak je novinarima dala plavu haljinu, koju je strateški čuvala godinu dana jer je na njoj bila Clintonova sperma. Predsjednika su zbog lažnog svjedočenja 1998. optužili za veleizdaju i ometanje pravde. Stjeran u kut, Clinton je pred porotom i nacijom priznao “neprikladnu fizičku vezu s Lewinsky”. 

Unatoč svemu oslobodili su ga optužbi te je ostao u Bijeloj kući.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a