Obavijesti

News

Komentari 154

Sinu ste mi dali crveni? Sada ću ja vama, suče, pokazati...

Sinu ste mi dali crveni? Sada ću ja vama, suče, pokazati...
3

Drama u Ivankovu: Mladića (18) isključili su s malonogometnog turnira u Ivankovu radi nesportskog ponašanja. Prvo je reagirao njegov otac, a onda je stolu organizatora prišla majka i počela razbijati

VIDEO

Šteta muzike, pojačalo je bacila, čuje se kako komentiraju gledatelji koji su snimili majku jednog igrača kako uništava skupu opremu na malonogometnom turniru Snješko u petak u Ivankovu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mom attacks judge that gave a red card to her son I OOPS Croatia

Uploaded by Oops Croatia! on 2018-01-07.

Utakmica juniora odvijala se bez incidenata do trenutka u kojem je 18-godišnji igrač, inače junior prvoligaša iz Vinkovaca, isključen zbog, kako doznajemo, nedoličnog vrijeđanja suca i namjernog udaranja protivničkog igrača tijekom prekida zbog prekršaja. Prvo je reagirao njegov otac, koji je vodio momčad, a nakon što su isključili i njega, s klupe ulazi igračeva majka i tad počinje pravi šou.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bijesna mama prilazi stolu za kojim su sjedili organizatori, viče na njih, ruši stol na kojemu se nalazila skupa oprema i pokušava jednoga udariti nečime sa stola. Od načelnika Općine Ivankovo Marka Miličevića doznajemo da su sve prijavili policiji koja istražuje slučaj.

- Podnijeli smo prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira. Tražili smo da im se, prema Zakonu o sportu, izreknu i dvije godine zabrane sudjelovanja na sportskim natjecanjima te podnijeli kaznene prijave zbog napada na službenu osobu i oštećenja tuđe stvari - potvrdio nam je načelnik i dodao kako zbog istrage ne može iznositi nikakve informacije.

Kako doznajemo, općina je podnijela i odštetni zahtjev.

Prema njihovoj procjeni, u divljačkom napadu stradali su sustav za upravljanje semaforom vrijedan oko 30.000 kuna i dio razglasa. Sudac kojeg su napali zadobio je lakše ozljede.

- Ovo je bilo prvi put da je općina preuzela organiziranje turnira. Na njemu je sudjelovalo više od 50 ekipa svih generacija. Ovo neka bude opomena svima da se takve stvari neće tolerirati - rekao je načelnik koji se priopćenjem oglasio i na svojoj stranici na Facebooku. Pita se što svojim ponašanjem poručuju pojedini mještani Ivankova.

- Zar na takav način i takvim primjerom odgajamo našu djecu?! Što im ovakvim činom želimo poručiti?! - piše načelnik.

U vukovarsko-srijemskoj policiji potvrdili su nam da provode istragu te da su o svemu obavijestili i nadležno odvjetništvo. Nakon istrage podnijet će prijave protiv počinitelja.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o obitelji iz Ivankova te da i drugi sin trenira nogomet. Za ispad se, doznajemo, nisu ispričali, a u nedjelju nisu bili dostupni ni na telefon za komentar.     

Šteta veća od 30.000 kuna

Bijesna mama srušila je stol s opremom. Prema riječima načelnika Marka Miličevića, uništeni su sustav za upravljanje semaforom vrijedan oko 30.000 kuna i dio razglasa vrijedan oko 3000 kuna. Već su podnijeli odštetni zahtjev.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor