Obavijesti

News

Komentari 243

Širom Zagreba osvanule su osmrtnice Republici Hrvatskoj

Širom Zagreba osvanule su osmrtnice Republici Hrvatskoj
1

Nakon presude i samoubojstva Slobodana Praljka u sudnici haškog suda, po Zagrebu su osvanule osmrtnice Republici Hrvatskoj. Na vrhu osmrtnice istaknute su navodne Praljkove posljednje riječi

VIDEO

Nakon presude i samoubojstva Slobodana Praljka u sudnici haškog suda, po Zagrebu su osvanule osmrtnice Republici Hrvatskoj. 

Na vrhu osmrtnice istaknute su navodne Praljkove posljednje riječi: 'Živite i borite se, nemojte završiti kao ja. Ne predajte se nikada!'.

Pročitajte cijeli tekst osmrtnice:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i državljanima,kojima je još stalo: tužnu vijest da je u 27. godini života nakon duge i teške borbe protiv lopovluka, korupcije, uhljeba te radi neizlječive bolesti karcinoma društva ('pohlepnih političara'), izdahnula naša draga, majka, baka, domovina Republika Hrvatska (30.5.1990. do 01.1.2018.) Posljednji ispraćaj će se održati na Trgu svetog Marka, Zagreb 01.12.2017. u 10 sati.

Ožalošćeni: većina hrvatskog naroda, radnici, studenti, mladi, njihovi roditelji, bake i djedovi. Oni koji ne mogu donijeti vijenac i svijeću za poginule koji su dali život za domovinu zapitajte se što ste radili 1.12.2017. dok se još nešto moglo poduzeti, ''uručiti otkaz ugovora o radu saborskim zastupnicima'' javnim suđenjem saborskim zastupnicima i političarima za 27 godina pljačke, silovanja, kršenja ustavnih i međunarodnih zakona, veleizdaje naroda i nacionalnih interesa te uvođenje direktne demokracije! Počivala u ropotarnici povijesti!

____

* Žalbeno vijeće suda u Haagu potvrdilo je u srijedu osuđujuće presude koje su donesene u svibnju 2013 na suđenju Jadranku Prliću, Bruni Stojiću, Slobodanu Praljku, Milivoju Petkoviću, Valentinu Ćoriću i Berislavu Pušiću.  Prlić je osuđen na 25 godina zatvora, Stojić na 20 godina, Praljak na 20 godina, Pušić na 10 godina zatvora, Ćorić na 16 i Petković na 20 godina zatvora. Žalbeno vijeće je potvrdilo da su šestorica optuženih, zajedno s tadašnjim visokim rukovoditeljima Republike Hrvatske, bili ključni sudionici u udruženom zločinačkom pothvatu s ciljem etničkog čišćenja bosanskih Muslimana počinjenjem zločina protiv čovječnosti, teškim kršenjima Ženevskih konvencija i drugim ratnim zločinima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 243
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.