Obavijesti

News

Komentari 9

Sirove strasti u romanu Marije Horvat će vam prodrmati svijet

Sirove strasti u romanu Marije Horvat će vam prodrmati svijet

Priča o silnoj želji za slobodom prepuna je putenih užitaka. Daleko od sladunjavog ljubića, roman 'Do kraja – oslobađanje' obećava cijeli vrtlog emocija, ali i hrpu vrućeg, odličnog seksa

VIDEO

Knjigu Marije Horvat za koju čitatelji redovito izvještavaju da im je prodrmala svijet može se naći na ovogodišnjem Interliberu, na štandu 24sata i Večernjeg lista, i to po posebnoj cijeni od samo 29 kuna.

Glavna junakinja žestoke romanse mlada je i netom razvedena žena koja se odmah na početku knjige ispovijeda: „Ova žena koja me gleda iz velikog zidnog zrcala nisam ja. Crne čizmice s tankim potpeticama uzdižu se do njezinih bedara. Podigla je pogled i gleda me ravno u oči. Negdje duboko u njima vidim iskricu strasti, mržnje, ljubavi. Pod njezinim čizmama kleči muškarac, a ja se pitam kako sam dospjela ovdje“.

Ulazak u kuću užitka, međutim, junakinji Marije Horvat ujedno je i iskušenje života – hoće li izabrati vrtlog koji će je povući prema dnu ili radije ostati na obali, u sigurnosti, bez  rizika, ali i bez uzbuđenja?

Roman 'Do kraja – oslobađanje', koji će zasigurno zagrijati sve hladnije noći, može se nabaviti na štandu 24sata i Večernjeg lista, u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, na ovogodišnjem, 39. međunarodnom sajmu knjiga i učila - Interliber, koji traje do 13. studenog.

Posjetitelje na štandu, osim toga, očekuje najbolje od beletristike, publicistike, priručnika, krimića, dječje literature i drugih izdanja po cijeni već od jednu kunu. Najnoviji su naslovi sniženi i do 50 posto, a tu je i akcija - za svaku četvrtu kupljenu knjigu, peta najpovoljnija je gratis.

Za vrijeme trajanja sajma na Facebook stranicama 24sata shop i Look Book ljubitelji knjiga također mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina