Obavijesti

News

Komentari 1

Sjajni izleti: Hvar nudi mnogo više od ludih noćnih provoda

Sjajni izleti: Hvar nudi mnogo više od ludih noćnih provoda
10

Svaki dan oko dvadesetak glisera ide na izlete. Ponuda je zaista raznolika. Od izleta do obližnjih otoka, parasailinga, skijanja na vodi, vožnje na banani...

VIDEO

Hvar osim svog poznatog noćnog života nudi i bezbroj aktivnosti i izleta i preko dana. Jedan od izleta na koji smo se uputili je bio odlazak na obližnje otoke Vis i Biševo na koje nas je vodio ljubazni skiper Segorenta Deni.

Tomislav Šego, vlasnik Segorenta, rekao nam je da svaki dan ide oko dvadesetak glisera na izlete oko otoka Hvara. 

Velika zasluga za toliki broj glisera i turista koji se odluče na izlet na obližnje otoke ide Hotelima Sunčani Hvar posebno hotelu Amfora, ispod kojeg se i nalazi Segorent,  u koji dolazi nešto bogatija klijentela.  

Ponuda je raznolika i za svakoga se nađe ponešto. Od izleta na koji smo i mi išli do parasailinga, skijanja na vodi i vožnje na banani.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mi smo se ukrcali oko 10 sati na molu kod plaže ispod hotela Amfora na 18 metara dugi gliser Black Mamba, zajedno sa 11 dobro raspoloženih Iraca, koji nas je vozio do prekrasnih skrivenih uvala poput Stinive i Stončica ili Zelene špilje na Visu i do prekrasne Modre špilje na otoku Biševu. Na putu od Paklenih otoka do Visa vidjeli smo i dupine koji su nas pozdravili i vrlo brzo otišli svojim putem. Iskoristili smo priliku da se okupamo u Zelenoj Špilji, uvali Stiniva i uvali Stončica  dok nas je naš skiper Deni strpljivo čekao. 

Nakon kupanja otišli smo na ručak u uvalu Stončica u restoranu Stončica u kojem su nas srdačno dočekali i u kojem smo pojeli odličnu domaću spizu. 

Vlasnik restorana Pave Lincir  pohvalio je ekipu iz Segorenta koja im redovito dovodi goste sa Hvara i vrlo su im zahvalni na tome. Nakon ručka vratili smo se na Paklene otoke u Palmižanu gdje se jedan dio ekipe sa glisera odlučio na zabavu uz dobru muziku i odličan ambijent u Laganini baru, drugi dio ekipe otišao je na kupanje, a mi smo odlučili napraviti jedan brzi obilazak Paklenih otoka sa našim Deniem. 

Nažalost, dan nam je vrlo brzo prošao te smo se morali vratiti u Hvar. 

Svi na gliseru su bili zadovoljni izletom te su rekli da će definitivno ovo sve ponoviti i da se isplati iskoristiti dan za izlet, a ne samo za spavanje nakon ludog noćnog provoda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21