Obavijesti

News

Komentari 102

Sjedila krvava na podu i molila za život: Brutalno je linčovali

Sjedila krvava na podu i molila za život: Brutalno je linčovali
1

Brazil: Dandaru dos Santos su izvukli iz kuće, bacali na nju kamenje, tukli su. Krvarila je i molila za život. Bacili su ju u tačke i odvezli u sporednu ulici te ubili

VIDEO

Dandara dos Santos (42) molila je za svoj život nakon što su ju izvukli iz kuće, tukli, stavili u tačke i odvezli u sporednu ulicu. Tamo su je ubili. Ženu su linčovali jer je transseksualka. Policija je uhitila dvojicu muškarca i trojicu tinejdžera. Šesti osumnjičeni je i dalje u bijegu.  

Francisca Ferreira, majka ubijene je rekla da je njezina kći bila očajna.

- Plakala je i pitala zašto joj to čine - rekla je Francisca Ferreira.

Sonia Maria, sestra ubijene žene, rekla je novinarima da je Dandara uvijek pomagala drugima i da nikada nije mogla reći ne.

- Što bi ju god tražili da napravi, napravila bi, pa čak i onda kada je bila umorna. Nažalost, moja sestra je bila žrtva predrasuda - rekla je Sonia.

Policija je u srijedu identificirala i uhitila petoricu. Jedan od njih je snimio napad. On je također osumnjičen za trgovinu drogom i policiji poznat od ranije. Na šokantnoj snimci se vidi kako su napadači nesretnu Dandaru, koja plače, udaraju rukama, nogama, cipelama, daskom i na nju bacaju kamenje ispred kuće u gradu Fortaleza u Brazilu. Molila je da joj poštede život, ali oni su ju utrpali u tačke i odveli u sporednu ulicu u kojoj su je upucali.

Na snimci se čuje kako se napadači smiju i vesele. Svjedok koji je htio ostati anoniman opisao je stravičan zločin.

- Bilo je nekoliko napadača. Jedan od njih udarao je nesretnu ženu po glavi - rekao je svjedok. Policiju su zvali dva puta, ali su policajci došli tek nakon što je bilo prekasno. Policija je rekla da te tvrdnje još istražuju.

Video su objavile LGBT zajednice koje žele podići svijest o velikom broju napada na transseksualce i transvestite u Brazilu. Napad je bio 15. veljače, a vlasti su ga osudile i najavile da će napadači biti kažnjeni, piše Mirror. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca