Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skači kao Diana: Pet najbolje uloženih minuta za čvrste noge

Vježbe za noge, poput iskoraka, split-čučnjeva i drugih, osim što smanjuju obim nogu i butina koje se smatraju najkritičnijim tačkama, one zatežu mišiće koji brzo dobiju odličnu formu i oblik

Ako nemate puno slobodnog vremena za odlazak u teretanu, do isklesanih nogu možete doći i kod kuće, i to u samo par minuta. Trebate samo obuti tenisice, naći malo mjesta u stanu ili kući te krenuti vježbati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Drage djevojke, ja sam za vas pripremila jedan super trening za noge za koji vam treba samo jedan ili dva ručnika. Najbolje bi bilo da ih radite svaki dan, barem po 15 minuta. Budite strpljivi i ne odustajte ako odmah ne vidite razliku, rekla je Diana Morić (30). Bivša prvakinja u judu, Diana je već dugo vremena inspiracija mnogim ženama diljem regije, a svoje snimke redovite objavljuje na svom Instagramu profilu. 

FITNESS TRENERICA Dianina formula za čvrst trbuh: 'Radim i do tisuću trbušnjaka'

Većinu vježbi za noge Diana izvodi s fokusom na jednoj nozi, kao što su iskoraci, udarci, split-čučnjevi i druge. Takav način vježbanja omogućuje da se svaka noga jača više nego kad biste radili objema odjednom, no iako mnogi takve vježbe rade naizmjence jednom pa drugom nogom, stručnjaci naglašavaju da je znatno bolje prvo odraditi jednom, a tek potom drugom nogom. Tako će mišići imati bolji kontinuitet rada, bez odmora, te će samim tim jače rasti.  

FITNESS TRENERICA Trening s elastičnom gumom: Dianine vježbe za čvrste ruke

- Pripazite da se svaka vježba izvodi pravilno te da su vam leđa uvijek ravna. Ako želite dodatni napor, u ruke možete uzeti i dvije bučice, girije ili bočicu vode, savjetuje Diana. 

 

 

 

Komentari (14)
  • Skakala bi ti meni na mešalici . 10 kubika šodra , paleta cementa i maži u omjeru 5:2 , ha ha ;)

    21. 1. 2019,   20:23
  • Kome su ove kokošje nogice privlačne, umjesto da radi na masi da udeblja te nogice ona skakuće :D

    22. 1. 2019,   09:02
  • U ovom svijetu je previše tih samodopadnih frikuša kojima su društvene mreže omogućile priliku da postanu poznate

    21. 1. 2019,   22:34