Obavijesti

News

Komentari 77

Skandal: Profesor matematike skuplja slike golih djevojčica?

Grad na sjeverozapadu Hrvatske bruji o gimnazijskom profesoru matematike kojeg istražuju jer je na školskom računalu, navodno, imao pedofilske filmove i fotografije

VIDEO

Ovo je katastrofa jer je riječ o dugogodišnjem profesoru matematike koji je svaki dan provodio s učenicima, tvrdi sugovornik koji je pokrenuo cijelu priču.

- Skupljao je fotografije i filmove na kojima su djevojčice iz raznih dijelova svijeta stare između pet i deset godina. Inspektori su bili u školi i priznao im je nedjelo, a optužnicu protiv njega podignut će čim prikupe sve podatke - rezolutan je naš izvor, koji ističe da je još gore to što se osumnjičeni u posljednjih pet godina dva puta natjecao za mjesto ravnatelja osnovne škole u obližnjem gradiću. 

Kontaktirali smo i profesora osumnjičenog za pedofilski skandal.

- Ispitali su me, ali nisu pronašli nikakve sporne fotografije ili filmove. To je sve što mogu reći. Drugih komentara nemam - bio je kratak osumnjičeni profesor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ravnatelj gimnazije u kojoj profesor radi bio je vrlo suzdržan.

- Nisam dobio nikakvu službenu obavijest policije pa ne mogu ni potvrditi ni poreći da je jedan od mojih profesora pod policijskom istragom, a neslužbeno nemam nikakvih komentara. Kad ću imati službene informacije, obavijestit ću javnost - izjavio je ravnatelj. 

Lokalni policijski glasnogovornik nije želio potvrditi naša saznanja, no otkrio je da policajci provode kriminalističku istragu nad jednom osobom zbog sumnje da je na računalu imala pohranjene pedofilske sadržaje. Šturi su bili i u nadležnom tužiteljstvu.

- Policajci su krim-obradom utvrdili da postoji osnovana sumnja u počinjenje kaznenog djela dječja pornografija na računalu ili računalnoj mreži i zato sad zajedno nastavljamo istragu - tvrdi tužiteljstvo.

Za ovo kazneno djelo može se dobiti do deset godina zatvora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji