Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skandal u konobi u Istri: Pršut za goste vlasnik drži u zahodu

None Foto: Snimio čitatelj 2

Dva Talijana, otac i sin, nedaleko od Poreča drže konobu u kojoj se nude razni istarski specijaliteti. Među njima je kao delicija i istarski pršut koji vlasnik na stol donosi ne iz kuhinje...

Držati pršut u WC-u je sramota za porečki i hrvatski turizam, čime neodgovorni pojedinci blate sve uzorne i radišne ugostitelje. Odvratno. Ovo je dno dna ugostiteljstva. Katastrofa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ove šokantne stvari ne smiju se skrivati od javnosti. Evo vam fotografija, pa neka javnost vidi što i kako neki ugostitelji rade, priča naša sugovornica kojoj iz razumljivih razloga ne spominjemo ime.

POGLEDAJTE VIDEO:Dva Talijana, otac i sin, nedaleko od Poreča drže konobu u kojoj se nude razni istarski specijaliteti. Među njima je kao delicija i istarski pršut koji vlasnik na stol donosi ne iz kuhinje, nego iz WC-a. Vidjevši to, šokirani zaposlenici fotografirali su pršut i upozorili vlasnika na neprimjerenost čuvanja pršuta u sanitarnom čvoru. No vlasnik se na primjedbe nije dao zbuniti.

Foto: Snimio čitatelj

- Pršutu je hladnije u WC-u i neka stoji tu - rekao je. Jedna zaposlenica konobe svojim starim gostima, kad su naručili pršut, nije imala srca ponuditi onaj iz zahoda.

- Znate, malo me je sram to reći, ali nemojte naručiti pršut jer ga gazda drži u WC-u – rekla je šokiranim gostima, kojima je to bio posljednji put da su navratili u tu konobu.

O svemu je jedna zaposlenica telefonom izvijestila i porečku sanitarnu inspektoricu, koja se, po priči naše sugovornice, na sve samo dobro nasmijala.


Foto: Snimio čitatelj
- Da, bila je neka prijava, ali vam o tom slučaju ne mogu išta govoriti – bilo je sve što nam je kratko rekla porečka sanitarna inspektorica Dora Ivančić uputivši nas na svoje šefove u Rijeci, koji o slučaju, na naš upit, još šute.

- Koliko znam, nadzor u konobi još nije izvršen. Da jest, ta konoba bi bila zatvorena u roku od 24 minute, a ne u roku od 24 sata - kaže sugovornica.

Komentari (177)
  • korumpirana inspekcija je trebala odmah zatvoriti lokal,ali u tom slućaju gubi klijenta,realnost u hr

    7. 8. 2017,   09:17
  • Zašto ne napišete o kojo konobi je riječ?

    7. 8. 2017,   09:19
  • kaže "Ove šokantne stvari ne smiju se skrivati od javnosti... pa neka javnost vidi što i kako neki ugostitelji rade..." i onda nigdje ne napišete ime konobe! :O dakle, glupost

    7. 8. 2017,   09:42