Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skinula curicu (13) na groblju i tjerala da viče: 'Ja sam ku***'

Napadnuta curica je sve prijavila tri dana kasnije, a Mileni M. je određen pritvor. Fotografije su u međuvremenu uklonjene s Instagrama. Privedena je više godina u evidenciji Centra za socijalnu skrb

Milena M. (18) iz Kruševca je uhićena u četvrtak zbog sumnje da je zlostavljala i pretukla curicu (13) jer joj je navodno preotela dečka. Milena M. je u nedjelju djevojčicu odvela na lokalno groblje, više puta ju udarila, natjerala da skine odjeću i fotografirala ju.

Fotografije djevojčice je objavila na svojem Instagramu. 

- Ona je djevojčicu napala navodno jer joj je preotela dečka. Na silu ju je odvela na groblje, gdje joj je navodno pokazivala fotografije koje je napravila dok je curicu pratila kada je bila u društvu njenog dečka. Zatim ju je tukla i tjerala da prizna 'aferu'. Govorila joj je: 'Priznaj da si ku...a' i tjerala je da viče 'Ja sam k...a' . Što je najšokantnije, osim osumnjičene, na groblju su iživljavanje promatrali još dvije djevojčice i jedan dječak - svi maloljetni - ali je tužitelj je odlučio da njih neće optužiti - rekao je za Blic izvor iz istrage.

Napadnuta curica je sve prijavila tri dana kasnije, a Mileni M. je određen pritvor. Fotografije su u međuvremenu uklonjene s Instagrama. Privedena je više godina u evidenciji Centra za socijalnu skrb. 

- Roditelji su joj se rastavili, a neko je vrijeme bila kod udomitelja. Radila je probleme i bježala, a nema je ni u evidenciji srednjih škola u Kruševcu, što znači da je samo završila osnovnu školu - kaže izvor Blica.

Napadnuta je ranije sudjelovala u tučnjavama. Kod nje je policija u jednom našla plinski pištolj.

Milena M. je kazneno djelo počinila dan prije nego što je napunila 18 godina. Sudit će joj kao maloljetnici i sigurno će izbjeći težu kaznu. 

Komentari (29)
  • Nevjerojatno !!!! Ja ne mogu doći sebi koliko ljudi ne vidi da mediji rade sranja i zavađaju ljude, skidaju miroljubive i kritičke komentare, da je nastupilo mračno doba cenzure, da se favoriza izopačeni zapad iz kojeg nam dolazi smeće i svo zlo, a taj isti zapad porobio dvije trećine zemaljske kugle, da se stalno zavađaju Srbi i Hrvati zahvaljujući upravo medijima i političarima, a običnom malom čovjeku i u Srbiji i u Hrvatskoj pun hurac toga i samo hoće da normalno žive !!!!!

    24. 8. 2018,   11:17
  • Nisu ni Milene što su nekad bile, zar ne Dujmiću? Ona tvoja Milena rano ustaje, ide na posao, a vidi ova, samo pravi pizdarije

    24. 8. 2018,   10:55
  • imas 18god i decka ti otme dijete od 13.ahahhhaha

    24. 8. 2018,   11:16