Obavijesti

News

Komentari 29

Skinula curicu (13) na groblju i tjerala da viče: 'Ja sam ku***'

Napadnuta curica je sve prijavila tri dana kasnije, a Mileni M. je određen pritvor. Fotografije su u međuvremenu uklonjene s Instagrama. Privedena je više godina u evidenciji Centra za socijalnu skrb

VIDEO

Milena M. (18) iz Kruševca je uhićena u četvrtak zbog sumnje da je zlostavljala i pretukla curicu (13) jer joj je navodno preotela dečka. Milena M. je u nedjelju djevojčicu odvela na lokalno groblje, više puta ju udarila, natjerala da skine odjeću i fotografirala ju.

Fotografije djevojčice je objavila na svojem Instagramu. 

- Ona je djevojčicu napala navodno jer joj je preotela dečka. Na silu ju je odvela na groblje, gdje joj je navodno pokazivala fotografije koje je napravila dok je curicu pratila kada je bila u društvu njenog dečka. Zatim ju je tukla i tjerala da prizna 'aferu'. Govorila joj je: 'Priznaj da si ku...a' i tjerala je da viče 'Ja sam k...a' . Što je najšokantnije, osim osumnjičene, na groblju su iživljavanje promatrali još dvije djevojčice i jedan dječak - svi maloljetni - ali je tužitelj je odlučio da njih neće optužiti - rekao je za Blic izvor iz istrage.

Napadnuta curica je sve prijavila tri dana kasnije, a Mileni M. je određen pritvor. Fotografije su u međuvremenu uklonjene s Instagrama. Privedena je više godina u evidenciji Centra za socijalnu skrb. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Roditelji su joj se rastavili, a neko je vrijeme bila kod udomitelja. Radila je probleme i bježala, a nema je ni u evidenciji srednjih škola u Kruševcu, što znači da je samo završila osnovnu školu - kaže izvor Blica.

Napadnuta je ranije sudjelovala u tučnjavama. Kod nje je policija u jednom našla plinski pištolj.

Milena M. je kazneno djelo počinila dan prije nego što je napunila 18 godina. Sudit će joj kao maloljetnici i sigurno će izbjeći težu kaznu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...