Obavijesti

News

Komentari 30

Skočio u jezero, zaplivao i više se nije pojavio: Traži ga i HGSS

Skočio u jezero, zaplivao i više se nije pojavio: Traži ga i HGSS
5

Na jezeru su članovi obitelji nestalog koji sa zebnjom promatraju napore HGSS-a, vatrogasaca i ronilaca, a prostor na kojemu je nesretni muškarac ušao je jezero ograđen je policijskom trakom

VIDEO

Muškarac iz Pleternice u nedjelju je oko 16.35 sati skočio je akumulacijsko jezero u Zarilcu, nedaleko od Pleternice, zaplivao je na suprotnu stranu i dvadesetak metara od obale je potonuo i više se nije pojavio. Neslužbeno doznajemo da su dvojica muškaraca skočila u jezero i da su pokušao da ga pronađu i spase, ali zbog izuzetno hladne vode morali su izaći iz vode. Potraga za muškarcem je trajala u nedjelju do 21 sati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:51

Zbog noći i hladne vode pripadnici HGSS-a iz Požege i JVP Požega morali su obustaviti traganje do ponedjeljka ujutro. U ponedjeljak nešto prije 13 sati u vodu jezera su zaronili ronioci Jedinice specijalne policije iz Osijeka, njima su se pridružili i ronioci iz Slavonskog Broda. No, zbog kiše i mutne vode potraga je otežana.

- Jezero je u prosjeku duboko oko dva metra, no, puno je prepreka jer su na dnu mrestilišta za ribu. Oprez je maksimalan, kako ne bi došlo do nove nesreće. Vidjeti ćemo što će ronioci odraditi, ne bude li rezultata morati će se spustiti razina vode u jezeru – rekao je Josip Kraker iz HGSS-a Požega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:33

Na jezeru su članovi obitelji nestalog koji sa zebnjom promatraju napore HGSS-a, vatrogasaca i ronilaca, a prostor na kojemu je nesretni muškarac ušao je jezero ograđen je policijskom trakom. Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice je na mjestu nesreće, očekuje se da će upravo ona donijeti odluku u slučaju da ronjenje bude opasno da se razina vode u jezeru spusti.

Na Zarilcu je u nedjelju bilo organizirano natjecanje u spravljanju roštilja u okviru manifestacije Grill Slavonica. Neki od sudionika su rekli da je muškarac i prošle godine za vrijeme natjecanja isto učinio, skočio je u jezero i preplivao na drugu stranu. Kada je izašao iz vode htio je ponovo ući, ali spriječili su ga policajci koji su ga odvezli kući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'
DRAMA OKO IZBORA

Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'

Svjetski mediji u ponedjeljak prenose odluku Ustavnog suda o zabrani kandidature Zorana Milanovića na predstojećim parlamentarnim izborima, a dio njih predsjednika predstavlja kao „populista” koji je „iznosio proruske stavove”, ali i kao jednog od najpopularnijih političara u zemlji