Obavijesti

Promo sadržaj

Školovanje djelatnika su temelj poslovnog uspjeha u Pevecu

Školovanje djelatnika su temelj poslovnog uspjeha u Pevecu
3

Pevec je kompanija koja je danas sinonim za uspješnu hrvatsku priču te je uzor kvalitetnog poslovanja

Za uspjeh Peveca su, između ostalog, zaslužni i zadovoljni i angažirani djelatnici te Uprava Društva pridaje posebnu pažnju njihovom razvoju i stručnom usavršavanju kako bi svatko od njih u potpunosti mogao iskoristiti svoje potencijale. Tako svi zaposlenici, uz brojne materijalne pogodnosti, također imaju prilike uključiti se u zaista širok raspon edukacija koje su im potrebne i korisne u svakodnevnom radu. Sektor ljudskih potencijala ulaže zajedno s izabranim trenerima posebne napore u razvoj materijala koji će biti prilagođeni specifičnim potrebama Društva, a sve edukacije vode treneri bogatog poslovnog iskustva koji svoje teorijsko znanje najbolje mogu povezati sa stvarnim, praktičnim radom.

Uz standardne edukacijske aktivnosti, trenutno su u tijeku i dva velika projekta iz područja edukacija usmjerena na specifične potrebe djelatnika u maloprodaji koji su svakodnevno u kontaktu s našim kupcima. Fokus ovih edukacija je na ophođenju s kupcima i prodajnim vještinama, a samo u ovaj ciklus edukacije bit će uključeno ukupno 1000 djelatnika iz maloprodaje koji su raspoređeni u našim prodajnim centrima širom Hrvatske.  

Sektor ljudskih potencijala zadužen je i za praćenje kvalitete i uspješnosti provedenih edukacija te redovito pratimo rezultate naših radionica. Povratne informacije od strane djelatnika jako su pozitivne – djelatnici edukacije smatraju korisnima i primjenjivima. Neki od glavnih ciljeva ovih edukacija su povećanje motivacije i angažmana djelatnika u maloprodaji i zadovoljstva kupaca te time i povećanje prodaje. Znanja koja djelatnici Peveca stječu na poslovnim edukacijama primjenjiva su i u njihovom privatnom životu te im pomažu i u svladavanju drugih različitih izazova s kojima se susreću. 

Uprava Društva svjesna je važnosti cjeloživotnog učenja i pozitivnog utjecaja edukacija na poslovne rezultate kompanije što pokazuje ne samo svojom podrškom već i osobnim angažmanom svih članova Uprave.

 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.