Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Školski autobus sletio s ceste u kanal, izvlačili su ga vojnici

None Foto: čitatelj 24sata

Autobus se u tom trenutku okretao, a zbog skliske ceste, kaže nam čitatelj, završio je u kanalu. U trenutku nezgode autobus je bio prazan te nema ozlijeđenih...

Na putu do posla u petak oko 6.30 sati djelatnici Hrvatske vojske zastali su na izlasku iz Otoka kod Vinkovaca kako bi izgurali Poletov školski autobus koji je zapeo u kanalu. 

POGLEDJATE VIDEO:

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Autobus se u tom trenutku okretao, a zbog skliske ceste, kaže nam čitatelj, završio je u kanalu. U trenutku nezgode autobus je bio prazan te nema ozlijeđenih.

 

Komentari (17)
  • Vojnici gase, vojnici otkopavaju snijeg, vojnici spašavaju od poplava, vojnici ovo, vojnici ono.....a kad je bilo rasprave o obveznom vojnom roku, svi ste se digli na noge da nećete vi svoju djecu dati u vojsku, bla , bla, bla, bla. Pogledajte sliku, dobro je pogledajte, momci zdravi veliki sa rukama u džepovima gledaju vojnike muške i ženske kako guraju autobus , a nitko da im pomogne! Sramota! Jaki ste na riječima, a djeca vam trunu moralno, mentalno i fizički. Nit se dižu u autobusu starijima, nit će pomoći potrebitima, samo na svoju g.... misle! Nekad si djecu tjerao kući, danas ih moraš tjerati da izađu vani, sjede za kompjuterom i žderu, pojma o životu nemaju, pametniji su od diplomiranog odvjetnika!

    2. 3. 2018,   12:37
  • bravo za dečke i cure iz HV-a

    2. 3. 2018,   11:36
  • Bitno da nema stete na autobusu,takvi se vise ne proizvode.

    2. 3. 2018,   11:44