Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Škoro oštro o Kolindi: 'Šalje poruku da tolerira kriminal!'

None Foto: PIXSELL

Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće, poručio je Škoro.

Hrvatska građanka Kolinda Grabar-Kitarović slobodna je svojim prijateljima nositi kolače u zatvor, ali predsjednica države to nikako ne bi smjela činiti jer tako šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal, napisao je na svom Facebook profilu predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

- Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće! - dodao je Škoro.

Reakcija je to na njen nedavni intervju za Media Servis u kojem je rekla kako najviše cijeni lojalnost te da će ako treba Milanu Bandiću i u zatvor nositi kolače.

VELIKO PRIJATELJSTVO Kolinda: 'Ako osude Bandića, u zatvor ću mu nositi kolače!'

- Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno, izjavila je, između ostalog, Kolinda Grabar Kitarović.

Bio je to, dakako, njen odgovor na pitanje o pjevanju Milanu Bandiću, gradonačelniku Zagreba ogrezlom u nebrojene afere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (242)
  • Ja ću joj svakako pomoći da postane obična građanka s kolačima 😁

    2. 12. 2019,   19:19
  • Od inaguracije pa do danas njoj su pri srcu kriminalci svih profila...ona to ne skriva.

    2. 12. 2019,   19:18
  • Predstavnici autoprijevoznika cekali su 3 mjeseca da ih doticna primi na razgovor, i nisu docekali. Ali zato su predstavnici sumnjivih stranih korporacija i kriminalci svih vrsta rado vidjeni gosti na Pantovcaku.

    2. 12. 2019,   19:47