Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skrivali 24 milijuna u zidovima kuće koje su 'zaradili' dilanjem

None Foto:

Brat i sestra iz Miamija završili su zatvoru nakon što je policija pronašla rekordnih 24 milijuna dolara u novačnicama od sto dolara zazidanih u zidovima njihovog obiteljskog doma. Zaradili su radeći kao dileri droge

Luis Hernandez-Gonzales (44) i njegova sestra Salma Hernandez (32) uhićeni su u Miamiju jer su policajci pronašli čak 24 milijuna dolara (više od 160 milijuna kuna) skrivenih u zidovima njihove kuće.

Novac je bio raspoređen u novčanice od sto dolara i upakiran u vreće te potom zazidan u zidovima kuće. Sada su iza rešetaka i čekaju suđenje zbog optužbi da su prodavali drogu, prali novac i posjedovali cijeli arsenal oružja, prenosi Daily Mail.

Brat i sestra su imali i skrivenu sobu prepunu droge, oružja i novca, a u njihovom sefu je pronađeno i 180 tisuća dolara u gotovini, nešto marihuane i sjemenki za sađenje marihuane.

Policija pretpostavlja da je ovaj duo švercao drogu iz države Tennesse u Kubu i da su bili povezani s već uhodanim lancem dilanja droge koji policija prati od 2010. godine. Još je 11 Kubanaca uhićeno zbog navodne povezanosti s istim lancem. U Tennesseju je pronađeno više od 300 stabljika marihuane, pet puški i 140 tisuća dolara. Pao je i sami vrh lanca i uhićeni su šefovi Luis Rego i Pedro Martin iz Miamija.

Komentari (30)
  • 15 godina u Portugalu poslije legalizacije nema više kriminala niti je potražnja skočila.

    5. 7. 2016,   15:53
  • Ja nikada ne bih uspio toliko zaraditi pa vec na 5 mil bi spakirao kofere I pobjegao na papua novu gvineju....

    5. 7. 2016,   15:36
  • odoh pogledati jos jednom breaking bad

    5. 7. 2016,   16:19