Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skupili novac za beskućnika pa putovali i kupovali skupe stvari

Komentari (6)
 • ''Give a man a fish and you'll feed him for a day, teach a man how to fish and you'll feed him for a lifetime''

  11. 9. 2018,   22:29
 • Gledao sam neki dokumentarac o beskučnicima, liku dali 100000 dolara i potajno ga snimali. Prvo je otišao kupiti novi Iphone 3 (onda velik hit) i par flaša viskija koje je podijelio sa kompičima. Za 90000 je kupio kuću bez struje, vode ostak zapio i dalje živio kao sirotinja u kući sa 10 klošara.

  11. 9. 2018,   21:03
 • Nemamo više osjećaja za takve ljude to su prevaranti....pogledajte socijalnu poslugu u Osijeku nitko neće raditi a grad blagoslovljena nerad ...traže za brat groždža jabuka paraziti lijenčare i kukaju....neka se srami onaj tko ih podržava Gradonačelnik i gladna Štefica Čučak.....umjesto da im omoguće da nešto privrede za ovaj grad oni prave četu neradnika....sramota...

  11. 9. 2018,   21:41
 • Johnny,kada ti ove dvije budale dođu pod tvoj most,a došli bu i to ubrzo opet im daj 20$ i nogom u guicu..

  11. 9. 2018,   20:33
  • Čini mi se da su mu dali 68 000 dolara, auto, pustili ga da živi u njihovom kamperu i kako je to iskoristio ? Nikako, jer njemu ne trebaju novci pošto mu je PTSP pojeo mozak i postao je psihički bolesnik za koga se netko treba skrbiti dok je živ, za njega se kao za zaslužnog vojnika trebala pobrinuti država za koju je izgubio zdravlje i razum, za čiju je zastavu sve profučkao. No znamo kako se SAD odnosi prema onima koji izgube zdravlje i nisu u stanju riješiti svoj problem, šutne ih kao i večina drugih država, samo što je SAD najnemilosrdnija država u svijetu (demokratskom) ako čovjek oboli ili doživi poslovnu propast i osiromaši, tada postaješ živi mrtvac, bez gotovo ikakve zdravstvene skrbi, vucarajući se po ulicama kao običan pas. A naivni ljudi hrle u tu mračnu zemlju, jer se naivno nadaju da če uvjek biti zdravi i puni snage.

   14. 9. 2018,   16:20