Obavijesti

News

Komentari 49

Ubila je partnera: Sina su joj udomili, a o kćeri brine država

Ubila je partnera:  Sina su joj udomili, a o kćeri brine država
3

Podsjetimo, bio je četvrtak, 15. veljače, oko 16.30. Trudna Slađana kuhinjskim nožem krenula je prema izvanbračnom suprugu Dejanu Slivaru (46). Dva puta ga je svom žestinom ubola u prsa...

VIDEO

Igor Pavlic, predsjednik sudskog vijeća Županijskog suda u Varaždinu, u ponedjeljak je nepravomoćno osudio Slađanu Brkić (28) na deset godina zatvora za ubojstvo izvanbračnog supruga Dejana Slivara.

Podsjetimo, bio je četvrtak, 15. veljače, oko 16.30. Trudna Slađana kuhinjskim nožem krenula je prema izvanbračnom suprugu Dejanu Slivaru (46). Dva puta ga je svom žestinom ubola u prsa. Taj užasan prizor gledala su Dejanova djeca iz prvog braka. Njegov 14-godišnji sin pokušavao ga je spasiti. 

Slađanu osudili na 10 godina: Izbola je partnera pred djecom
Slađanu osudili na 10 godina: Izbola je partnera pred djecom

Skinuo je tenisicu i prislonio je na tatinu ranu na prsima iz koje je liptala krv. Dejan je uspio samo nešto promrmljati prije nego što je umro. To ubojstvo vidjelo je i Dejanovo drugo dijete, kći koja ide u peti razred. Druga kći, koja ide u prvi razred srednje škole, nije bila u kući u tom trenutku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Krvavom ubojstvu svjedočio je i Slađanin petogodišnji sin. Kad je policija došla pred njihovu kuću, Slađana ih nije htjela pustiti nego su morali provaliti. Kad su ušli, ugledali su beživotno Dejanovo tijelo u lokvi krvi i prestravljenu djecu. Slađanu su prevezli na odjel psihijatrije u koprivničkoj bolnici. Određen joj je istražni pritvor te su je premjestili u zagrebačku zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj. 

Ondje je rodila djevojčicu i tako postala prva žena koja je rodila u pritvoru. Tužnu i tragičnu sudbinu, nažalost, dijele i djeca. Slađanin sin je udomljen, a brigu o novorođenoj djevojčici preuzeo je Centar za socijalnu skrb. 

Brigu o djeci ubijenog Dejana Slivara, pak, preuzeo je njihov stric. Slivarova prva žena Ivka umrla prije pet godina od karcinoma.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1