Obavijesti

News

Komentari 19

Slamka spasa: Egzorcist je na misi molio za gospodarstvo

Slamka spasa: Egzorcist je na misi molio za gospodarstvo
3

Zastupnica Marijana Petir bila je na fra Kožulovoj misi za oporavak Hrvatske. Svećenik kojem dolaze brojni vjernici je istaknuo da nam trebaju pametni ljudi

VIDEO

Nije dovoljno samo raditi, treba moliti za gospodarski oporavak Hrvatske, rekao je u svojoj propovijedi egzorcist fra Smiljan Kožul (68). On je u utorak predvodio misu u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije i Sv. Nikole u čast Gospe Kraljice Mira. Misa je bila prije svečanog otvorenja radova na gradnji elektrane u industrijskoj zoni. Uz njega je na misi bilo još desetak svećenika iz Zagrebačke, Požeške i Sisačke biskupije.

- Fra Kožul je rekao kako je duhovna obnova preduvjet za gospodarski oporavak. Pozvao je sve nas koji smo bili na misi da se molimo za oporavak naše zemlje - rekla je Marijana Petir, saborska zastupnica, koja je bila na misi. Ne zna, kaže, tko je još od političara bio ondje jer je sjedila u prvom redu. No, istaknula je, bit fra Kožulove propovijedi bila je da čovjek mora živjeti u skladu s Božjim zakonima jer tad zadatke može lakše obavljati.

- U Hrvatskoj, kako je rekao fra Kožul, moramo imati ljude koji svoje zadatke obavljaju besprijekorno i odgovorno - rekla je Petir.

Fra Smiljan Kožul je karizmatik koji u crkvi sv. Križa u Zagrebu već godinama posljednjeg utorka u mjesecu organizira duhovne obnove, ozdravljuje bolesne, istjeruje demone. Dolaze mu vjernici iz cijele Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Obnova traje po nekoliko sati, a na susrete dođe do 4000 ljudi, iz čitave Hrvatske. Prvo molimo krunicu, slijede slavljenje i molitva za ozdravljenje kada molim nad svim ljudima i tada se znaju događati ozdravljenja - rekao je svojedobno fra Kožul, koji blagoslivlja i odjeću bolesnika.

Nikad nije vodio evidenciju ozdravljenja jer nema vremena za to. Organizirao je Pokret krunice za obraćenje i mir koji broji više od 100.000 ljudi. U organizaciji Pokreta i Udruge hrvatskih branitelja od 2008. godine u hrvatskim gradovima fra Kožul organizira molitvene susrete pod geslom “Molitvom očuvajmo Hrvatsku”. Pater Kožul doktorirao je u Vatikanu, gdje je proveo 18 godina. Predavao je na franjevačkom papinskom sveučilištu Antonianum u Rimu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...