Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Slao mi je prijeteće poruke i vrijeđao me pred našim sinom"

None Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL/Alessandro Avenati/Facebook

Nina Kuluz tvrdi da je policajcima predala ispise telefonskih poziva i SMS poruke koje joj je Alessandro Avenati slao te da joj je žao što to nije učinila godinama prije

Prijave za obiteljsko nasilje nisu od jučer. Ja sam ga prijavila još prošle godine kad mi je slao prijeteće poruke i vrijeđao pred našim djetetom. Uvijek su mi prigovarali što ga nisam prijavljivala za nasilje, sad sam ga prijavila i opet mi prigovaraju, objasnila nam je Nina Kuluz zbog čega je bivšeg partnera Alessandra Avenatija prijavila policiji.

HOĆE LI GA PRIVESTI? Otac došao po Cesarea u Split: Nina Kuluz ga prijavila policiji

Dodala je da je policajcima predala ispise telefonskih poziva i SMS poruke koje joj je Alessandro slao te da joj je žao što to nije učinila godinama prije. 

Kaže kako je on u srijedu, na dan odgođene ovrhe, došao u Hrvatsku budući je unaprijed kupio kartu i našao smještaj kako bi vidio dijete. 

SIGURNOSNI RAZLOZI? Sud je na neodređeno vrijeme odgodio ovrhu nad Cesareom

- Mi smo doista imali susret na kojemu je bio prisutan i netko iz Centra za socijalnu skrb. Danas sam mu poslala poruku da ga pitam želi li vidjeti dijete prije nego ode u školu, da bi mi on rekao da je završio u policiji - kaže Nina.

TOP 3 VIJESTI Ovrha nad Cesareom u srijedu: 'Ne mogu ostaviti svoje dijete'

Podsjetimo, Kuluz je sa sinom iz Italije pobjegla 2011. godine, a nedavno ju je talijanski sud osudio na zatvorsku kaznu i obavezno javljanje policiji. Posljednja ovrha nad Cesareom bila je zakazana za srijedu, no nije se održala.  Navodno je odgođena iz sigurnosnih razloga. 

Osim odgode u Splitu, Nina Kuluz je dobila i odgodu svog javljanja policiji u Italiji na koju je trebala otići u srijedu, za kada je bila zakazana i ovrha njenog sina u Splitu. S talijanskog suda su ju izvijestili da se umjesto dosadašnjih svakih 15 dana policiji u Torinu mora javljati svakih 20 dana.  

DJEČAK OSTAJE S MAJKOM Alessandro Avenati: "Hrvatsko pravosuđe je potpuno mrtvo"

Kuluz je proteklog vikenda medijima otkrila novi nalaz dječjeg psihijatra, po čijem bi mišljenju za Cesarea bio štetan odlazak u Italiju ocu. Uz to, zajedno je sa svojom prijateljicom Vandom Plazonić, među ostalim, ustvrdila kako dijete nije otela, već se po dolasku u Split javila Centru za socijalnu skrb, kao i da je otac djeteta mogao vidjeti dječaka ukupno 108 dana, od čega je iskoristio svega tri dana da bude s njim u kontaktu.

Komentari (142)
  • Roditelji su mater i otac.. Ili ste vi žene takve da van mi muškarci poslužimo da van napravimo dite,a onda vi sebi preuzimate ulogu majke i smatrate da više vi imate pravo samo zbog toga jer ste vi rodile....... Da van nema nas muškaraca, ne bi ni bile majke....

    8. 2. 2018,   13:44
  • Prijetio je tebi jel mu ne das dijete , nije prijetio dijetetu ! Ova zena mi je dno !

    8. 2. 2018,   13:44
  • Mislim Nina tvoja tvrdoglavost, prgavost ,nepostivanje djetetovog oca, i tvoje razne gluposti koje si napravila nisu donjele tebi niti drugima nista dobro, a narocito malom Cezaru, i sad nakon sega tvojeg bjesa u tebi tvojih ili njegovih lazi, ,malo nam je cudno sva ta tvoja prica i uvjeravanje u nesto sto po tebi mozda je istina a mozda i laz izlazi na vidjelo da si ti u svemo ovome kriva, ne znam niti jedan slucaj kao ovaj tvoj, oteti vlastito djete skrivajuci se u Bosni i Hercegovini dobre 4 godine, svoje djete ne upisati u vrtic, da se dijete socijalizira stekne neko pouzdanje, ne uciti ga namjerno Taljanski jezik da nebi mogao komunicirati sa ocem a ti taj jezik jako dobro znas, ne dopustiti mu pravo na vidanje oca, a sve to radi tvoje prgavosti i upornosti, svijesno znajuci sto radis, cak si osudena u Italiji zatvorskom kaznom i uz to jos moras platiti i novcanu odstetu ocu, i sta sad mislis dokazati da je otac u cijeloj ovoj prici kriv...

    8. 2. 2018,   13:58