Obavijesti

News

Komentari 36

'Slao sam slike svog penisa, žao mi je, ali neću dati ostavku'

'Slao sam slike svog penisa, žao mi je, ali neću dati ostavku'
8

Anthony Weiner priznao je kako je u posljednjih nekoliko godina slao eksplicitne slike ženama. Sve se saznalo nakon što je studentici poslao fotografiju međunožja

VIDEO

Američki kongresnik Anthony Weiner iz New Yorka, sa suzom u oku, priznao je kako je slao eksplicitne fotografije najmanje šest žena. Priznao je kako je na početku lagao da nije kako bi zaštitio ženu i djecu, piše Daily Mail. Unatoč dirljivom priznanju i isprici, rekao je kako ne planira dati ostavku. 

- Učinio sam neke stravične pogreške koje su povrijedile ljude koje volim. Ispričavam se svojom ženi zbog krive prosudbe i loših postupaka - rekao je na konferenciji za novine u utorak. Pola sata je pričao o tome koliko voli svoju suprugu i koliko ona voli njega. Uvjeren je kako će prebroditi ovo. 

- U posljednjih šest godina razmjenjivao sam poruke i fotografije eksplicitne naravi s najmanje šest žena - nastavio je. Skandal je nastao nakon što je poslao fotografiju svojih genitalija studentici Gennette Cordova iz Seattlea. Prvo je tvrdio kako je netko hakirao njegov Twitter račun i tvrdio kako to nisu njegove prepone. Odlučio je sazvati pressicu na Manhattanu nakon što su se pojavile još dvije žene koje su tvrdile da su imale 'virtualnu' vezu s njim. 

Sada, međutim, tvrdi da je poslao sliku genitalija iz šale. Navodno je nekoliko dana prije, istu sliku poslao i Meagan Broussard (26). Jedan novinar ga je pitao je li to činio zato što je usamljen.

- Meni je to bila bezazlena razmjena među prijateljima. Nikada nisam prevario suprugu - dodao je. Koliko zna, nije prekršio ni jedan zakon. Ipak, nije želio odgovoriti na pitanje novinara planira li se i dalje kandidirati na izborima.

Nakon pressice, Meagan Broussard (26) iz Teksasa javila se kao jedna od žena koja se dopisivala s njim. Pokazala je fotografije, SMS-ove, emailove, Facebook poruke kojima dokazuje da je elektronska veza s kongresnikom trajala više od mjesec dana. Rekla je kako joj se javio odmah nakon što je 'lajkala' video na Youtubeu njegovog govora koji je objavio na svojoj Facebook stranici. Lisa Weiss (40) iz Las Vegasa priznala je kako je imala telefonski seks s Weinerom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa