Obavijesti

News

Komentari 3

Slave 20. godišnjicu braka, a upoznali se u showu za samce

Slave 20. godišnjicu braka, a upoznali se u showu za samce
3

Alex (46) i Sue Tatham (45) odmah su shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog i da dijele iste vrijednosti. Tri godine kasnije vjenčali su se i danas imaju dvoje djece

VIDEO

Alex (46) i Sue Tatham (45) slave 20. godišnjicu braka za koji većina njihovih prijatelja i članova obitelji nije vjerovala da će uspjeti. Upoznali su se, naime,  u TV emisiji "Spoj na slijepo" britanske voditeljice Cilije Black. Hodali su tri godine i vjenčali se 1991., a među gostima je bila i Cilija s kamermanima koji su snimali specijal emisiju, koju je gledalo čak 17 milijuna ljudi. 

- Sue i ja smo iznimno različitih porijekla, a spojili smo se na iznimno ljubak način. Da nije bilo emisije, nikad se ne bi sreli i neizmjerno smo zahvalni što imamo jedno drugo. Snažno vjerujem da se neke stvari moraju dogoditi. Kada se sjetim prošlosti, čak i kad su me pozvali na audiciju, nisam ni sekunde vjerovao da ću biti u emisiji, a kamo li da ću upoznati djevojku kojom ću se oženiti. Nema šanse - rekao je Alex. 

Njegova obitelj bila je dobrostojeća, poznata u Londonu, novine su pisale o njima, čak i o Alexovom 21. rođendanu te je pohađao najbolje škole. Sue je odrasla u nešto skromnijem okruženju, no njegova majka navodno je od prvog trena zavoljela Sue. Na show se Alex prijavio iz zafrkancije. 

Tek nakon šest mjeseci su ga pozvali na audiciju. Sue su potajno prijavili prijatelji, no kako se to protivilo pravilima emisije, i uz mali nagovor prijateljica, Sue se zatim prijavila sama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Alex je morao od tri natjecateljice izabrati jednu s kojom će otići na spoj i iz njemu nepoznatog razloga, izabrao je Sue. Kako to već biva, odmah su 'kliknuli'. 

Danas imaju kćer Emily (17) i sina Charlieja (15), javlja Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a