Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slavio je izlazak iz zatvora u kafiću i dobio 6 metaka u leđa!

Rusija: Aleksander Zhestokov (39) je bio optužen da je vodio bandu koja je podmićivala, vodila poslove s drogom, varala i ucjenjivala. Nedavno je izašao iz zatvora...

Aleksander Zhestokov (39) je ubijen na području ruske regije Kemerovo. Bio je u baru s društvom i slavio je izlazak iz zatvora. Riječ je o ruskom "kumu" koji je oslobođen jer su svjedoci odbili svjedočiti protiv njega. Na snimci se vidi kako mu je ubojica prišao u kafić i upucao ga iz blizine.

Zhestokov je pao na pod i umro gotovo odmah. Sve se to odigralo u petak, a ubojica je u mafijaša pucao oko ponoći. Zhestokov je bio optužen da je 2013. godine organizirao bandu.

Ubojica je u kafić ušao maskiran kapuljačom i tamnim naočalama, a imao veliko oružje s prigušivačem. Jedan od muškaraca koji je bio u društvu mafijaša je okrenuo njegovo tijelo dok su dugi u šoku promatrali. Drugi je pak pobjegao, a čini se da nitko nije niti pokušao zaustaviti ubojicu.

U leđima ubijenog pronađeno je najmanje šest rana od metaka. Policija je pokrenula istragu no zasad nisu našli ni oružje ni ubojicu. Zhestokov je bio pušten iz zatvora u srpnju gdje je bio zbog prijevare i ucjene. Sumnja se da je njegova banda radila prijevare vezano uz nekretnine, kontrolirala posao s drogom, vodila poslove na crnom tržištu i podmićivala lokalne biznismene, piše Daily Mail. 

Komentari (29)
  • tako se smanjuju troškovi suđenja

    31. 7. 2018,   13:12
  • Da je bio bravar u nekoj firmi ne bi tako prošao.

    31. 7. 2018,   13:23
  • Karma je spora ali dostižna, i uvijek te stigne bez obzira gdje si............

    31. 7. 2018,   13:48