Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šleper proklizao pa je zgužvao 4 automobila na parkiralištu

None Foto: Davor Javorovic/PIXSELL 15

PROSLKLIZAO Vozač je izgubio nadzor nad kamionom u osječkoj Vukovarskoj ulici. Nasreću, nitko nije ozlijeđen, a u trenutku izlijetanja kamiona nikog od pješaka nije bilo na stazi

Bio sam u firmi kad sam čuo neku lomljavu i izletio van. Šleper se zabijao u automobile na našem parkiralištu. Sve su to automobili naših djelatnika, rekao nam je jedan od zaposlenika Ine.

Četiri uništena automobila i šleper te pokidani prometni znakovi uz cestu bilanca su prometne nesreće u osječkoj Vukovarskoj ulici. Šleper tvrtke Saponija, kojim je upravljao vozač F. Z. iz Dalja, proklizao je oko 13 sati na vlažnoj i skliskoj četverotračnoj cesti te se počeo nekontrolirano kretati prema automobila parkiranim uz cestu kod zgrade INA-e. Ubrzo je velika kabina šlepera gužvala parkirane automobile, među njima i BMW karavan vinkovačkih oznaka. Nasreću, u trenutku izlijetanja kamiona nikog od pješaka nije bilo na stazi, te mu nitko nije naišao iz suprotnog smjera. 
 

Komentari (49)
  • Kako se iz ničega nekome pokvare blagdani ://

    21. 12. 2016,   21:04
  • ...i opet umorni kamiondzija (13h)....voznju kamiona od 'profesionalnih' vozaca imam priliku vidjeti duz zg obilaznice i diljem autocesata lijepe nase,obavezno prilagode voznju uvjetima LOL...i naravno jako je bitno da je bio razbijen bmw vinkovackih tablica,ostali su nebitni

    21. 12. 2016,   20:59
  • Mozda spominju BMW jer je od dečka kojeg je tata uhljebio u INA-u malo nakon što je završio srednju školu i tako radi tamo već 10-ak godina.

    21. 12. 2016,   22:18