Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šleperi su mu 'sprešali' auto: Izvukli ga van i dali mu flaster

None Foto: screenshot/YouTube
<div> <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>Crazy photo sent into us by a viewer. Man pinned between two semi trucks in I-84 wreckage&#10;<a href="http://t.co/yXBIXSFWht">http://t.co/yXBIXSFWht</a> <a href="http://t.co/h2ZArIVQze">pic.twitter.com/h2ZArIVQze</a></p>&mdash; KTVB.COM (@KTVB) <a href="https://twitter.com/KTVB/status/556624326070652928">January 18, 2015</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> </div>

Kaleb Whitby (27) lančani sudar preživio je sa samo dva flastera i masnicom. Njegov automobil potpuno je smrskan nakon što je završio između dva šlepera

Iz lančanog sudara u Oregonu u subotu ujutro Amerikanac Kaleb Whitby (27) čudom je izašao živ nakon što je ostao 'sprešan' između dva šlepera

Nevjerojatan prizor šokirao je sve koji su ga ugledali u smrskanom Chevyju Silverado. U zgužvanom metalu nazirala se samo Kalebova glava. Prošao je s tek nekoliko ogrebotina. 

Gusta magla i smrznuta cesta: Sudarilo se čak 18 šlepera

Fotografirao ga je jedan od vozača kamiona koji je sudjelovao u nesreći  na zamrznutoj autocesti nedaleko Baker Cityja u kojoj se sudarilo čak 18 šlepera. U bolnici je nakon udesa završilo ukupno 12 ljudi. 

Kaleb je za lokalni The Oregonian ispričao kako je na cesti bila gusta magla, a u prometu velik broj kamiona. Smanjio je brzinu i povećao razmak, ali je u jednom trenutku naišao na sudar. Nije imao kamo. Prikočio je i bočno udario u prikolicu zaustavljenog šlepera. No naišao je drugi koji je svojom prikolicom Kaleba još jače 'utisnuo' u drugi kamion. 

'Preostaje mi otkriti zbog čega sam ostao živ'

- Zaradio sam dva flastera na desnoj ruci i masnicu na lijevom oku. Hvala Bogu što sam živ. Sada mi preostaje otkriti zbog čega - rekao je sretni Kaleb. 

Komentari (33)
  • ja opet mislim da nije živ..................................

    19. 1. 2015,   23:16
  • Ovo ni mačka sa svih 9 života nebi preživjela.

    19. 1. 2015,   21:12
  • Od ove slike on treba napraviti poster u prirodnoj veličini i staviti ga iznad kreveta. Tako da ga vidi svaku večer kad ide na spavanje i svako jutro kad se probudi.. Imao je sreće za deset života..

    19. 1. 2015,   21:10