Obavijesti

News

Komentari 220

Šleperom u brak: Goran stigao po Sanju, naplatili mu kaznu

Šleperom u brak: Goran stigao po Sanju, naplatili mu kaznu
2

Velika svatovska kolona na čelu s okićenim kamionima iznenadila je i oduševila Osječane u subotu poslijepodne. Umjesto u luksuznim autima, mladenci su do crkve stigli u kamionima

VIDEO

Kamion vozim već pet godina. I otkad sam to počeo raditi rekao sam sebi: ‘Kad ću se ženiti, po suprugu ću doći kamionom’, rekao je Goran Žiroš (27) iz Osijeka.

Velika svatovska kolona na čelu s okićenim kamionima iznenadila je i oduševila Osječane u subotu poslijepodne. Naime, Goran Žiroš (27) i Sanja (28) vjenčali su se u crkvi kraj Trga Ante Starčevića. Umjesto u luksuznim automobilima, do crkve su stigli u kamionima.

- Kamion vozim već pet godina. Rekao sam sebi da kad se budem ženio, da ću po svoju odabranicu doći u kamionu. Sad se to i ostvarilo - smije se Goran. On je sa Sanjom bio dvije i pol godine u vezi, koju su sad okrunili brakom.

- Kako nemam svoj kamion, zamolio sam šefa u tvrtki u kojoj radim da mi posudi kamion. On je na to bez problema. Supruzi sam rekao da ću po nju doći kamionom, a ona je bila oduševljena. Prije nego što sam išao po nju, kamion smo ukrasili mašnama - rekao je Goran.

Do svoje odabranice u Tenju pokraj Osijeka vozio je 15 kilometara. Kad su stigli pred mladenkinu kuću, pala je i pjesma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sanji nije bio problem ući u kabinu. Nosila je prilagođenu vjenčanicu - rekao je Goran. Nakon što su se vjenčali, mladenci su se na trgu fotografirali ispred kamiona.

- S obzirom na to da je trg pješačka zona, a mi smo tamo parkirali kamione, policija nas je kaznila s 500 kuna - kaže nam Goran. Kazna im nije pokvarila večer jer su se s 220 gostiju na svadbi kasnije dobro zabavili.

 


Dobili su kaznu od 500 kuna

Mladence je netko prijavio policiji jer su parkirali kamione u pješačkoj zoni pa ih je policija kaznila s 500 kuna.

Okićene grdosije na trgu

Mladenci su umjesto u luksuznim autima stigli u kamionima. Goranu je šef tvrtke u kojoj radi posudio kamione na korištenje.

Došao po mladenku s drvenim zapregama

Ana i ja smo veliki štovatelji Slavonije i naših običaja, kazao je Josip Mihaljević koji je po svoju Anu Grgić stigao s dvadesetak drvenih konjskih zaprega. Zaustavili su promet na pola sata u Tenji kraj Osijeka. Josip je bio u slavonskoj nošnji, dok je mladenka imala vjenčanicu od čipke. Priču o Josipu i Ani čitali smo i početkom godine. On je na Staru godinu dojahao na bijelom vrancu i zaprosio Anu pred osječkom katedralom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 220
VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji