Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šleperom u brak: Goran stigao po Sanju, naplatili mu kaznu

None Foto: Snimio čitatelj 2

Velika svatovska kolona na čelu s okićenim kamionima iznenadila je i oduševila Osječane u subotu poslijepodne. Umjesto u luksuznim autima, mladenci su do crkve stigli u kamionima

Kamion vozim već pet godina. I otkad sam to počeo raditi rekao sam sebi: ‘Kad ću se ženiti, po suprugu ću doći kamionom’, rekao je Goran Žiroš (27) iz Osijeka.

Velika svatovska kolona na čelu s okićenim kamionima iznenadila je i oduševila Osječane u subotu poslijepodne. Naime, Goran Žiroš (27) i Sanja (28) vjenčali su se u crkvi kraj Trga Ante Starčevića. Umjesto u luksuznim automobilima, do crkve su stigli u kamionima.

- Kamion vozim već pet godina. Rekao sam sebi da kad se budem ženio, da ću po svoju odabranicu doći u kamionu. Sad se to i ostvarilo - smije se Goran. On je sa Sanjom bio dvije i pol godine u vezi, koju su sad okrunili brakom.

Foto: Snimio čitatelj

- Kako nemam svoj kamion, zamolio sam šefa u tvrtki u kojoj radim da mi posudi kamion. On je na to bez problema. Supruzi sam rekao da ću po nju doći kamionom, a ona je bila oduševljena. Prije nego što sam išao po nju, kamion smo ukrasili mašnama - rekao je Goran.

Do svoje odabranice u Tenju pokraj Osijeka vozio je 15 kilometara. Kad su stigli pred mladenkinu kuću, pala je i pjesma.

- Sanji nije bio problem ući u kabinu. Nosila je prilagođenu vjenčanicu - rekao je Goran. Nakon što su se vjenčali, mladenci su se na trgu fotografirali ispred kamiona.

- S obzirom na to da je trg pješačka zona, a mi smo tamo parkirali kamione, policija nas je kaznila s 500 kuna - kaže nam Goran. Kazna im nije pokvarila večer jer su se s 220 gostiju na svadbi kasnije dobro zabavili.

 

Foto: Snimio čitatelj
Dobili su kaznu od 500 kuna

Mladence je netko prijavio policiji jer su parkirali kamione u pješačkoj zoni pa ih je policija kaznila s 500 kuna.

Okićene grdosije na trgu

Mladenci su umjesto u luksuznim autima stigli u kamionima. Goranu je šef tvrtke u kojoj radi posudio kamione na korištenje.

Došao po mladenku s drvenim zapregama

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Ana i ja smo veliki štovatelji Slavonije i naših običaja, kazao je Josip Mihaljević koji je po svoju Anu Grgić stigao s dvadesetak drvenih konjskih zaprega. Zaustavili su promet na pola sata u Tenji kraj Osijeka. Josip je bio u slavonskoj nošnji, dok je mladenka imala vjenčanicu od čipke. Priču o Josipu i Ani čitali smo i početkom godine. On je na Staru godinu dojahao na bijelom vrancu i zaprosio Anu pred osječkom katedralom.

Komentari (220)
  • Kao prvo kolko limitiran moraš bit da prijaviš svatove ikome???Kao drugo kolko limitirana ta policija mora bit da ide kaznu pisat??Pa stvarno smo država da nas asteroid pogodi i zbriše s lica zemlje...fuj

    5. 10. 2016,   07:45
  • Sretno mladencima, zlobniku koji ih je prijavio policiji zbog parkiranja može ga biti sramota.

    5. 10. 2016,   08:09
  • svaka cast na drugacijim svatovima, a idiot koji je prijavio i policiju neka bude sramota

    5. 10. 2016,   08:01