Obavijesti

News

Komentari 609

Sletio je automobilom u kanal: "Spasio me Gospin medaljon"

Sletio je automobilom u kanal: "Spasio me Gospin medaljon"
4

SREĆA: Milan Todić (57) iz Preloga sletio je u kanal i u posljednji tren isplivao iz automobila. Uspio je zgrabiti novčanik s dokumentima. Nasreću, nije ozlijeđen

VIDEO

Sreća da se bočno staklo na vozačevu mjestu razbilo pa sam uspio isplivati. Mokar do kože uputio sam se kući pješice, rekao nam je Milan Todić (57) iz Preloga.

On se prošle srijede, malo nakon šest sati ujutro, sa svojim Fiat Puntom uputio na posao u Varaždin. No mali trenutak nepažnje bio je dovoljan da automobilom zahvati cestovnu bankinu. Auto je odbačen na suprotnu stranu, direktno na nasip, a onda se skotrljao u opasan derivacijski kanal koji se nalazi između Otoka i Orehovice. 

Milan je prošao bez ozljeda, a jedino što je iz automobila uspio uzeti je novčanik sa svim dokumentima.

- Naglo sam reagirao. Automobil se odbio na drugu stranu. U sekundi se našao u kanalu i počeo tonuti. Tog dana sam se rodio po drugi put. Spasila me Blažena Djevica Marija čiji medaljon već godinama nosim u novčaniku - govori Milan.

Ronioci JVP-a grada Čakovca prekjučer su njegov Fiat pronašli na dubini od pet metara i uspješno ga izvukli na obalu uz pomoć kolega. Todić je u kanal sletio 1. listopada, a Milanova supruga je Fiat star 13 godina registrirala dan prije nesreće. Zeleni Fiat, koji je dan prije imao tehnički pregled, najvjerojatnije će otići u prijevremenu mirovinu.

- Neke dijelove ćemo iskoristiti, a automobil će na otpad - rekao nam je Milan.

Divio se i ribicama koje su zalutale u auto. Kaže da će i dalje nositi Gospin medaljon uza se jer je siguran da ga je upravo ona spasila od sigurne smrti u opasnom kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 609
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u