Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sletio autom u ocean te ubio svoja dva sina zbog osiguranja

None Foto:

Federalni istražitelji su otkrili da je muškarac, koji je proglasio bankrot 2010., potrošio oko četvrtinu svoje godišnje plaće da osigura sebe, svoju ženu i njihove sinove na šest milijuna dolara

Bio je 9. travnja 2015. godine kada je Ali Elmezayen (44), Egipćanin iz Kalifornije, izgubio kontrolu nad vozilom i upao u ocean u luci u Los Angelesu. U automobilu je bila i njegova partnerica Rabab Diab i njihova dva autistična sina Abdelkarim (8) i Elhassan (13).

Prozor njegovog automobila je bio otvoren i on je isplivao na površinu nakon 30 sekundi. Njegova partnerica nije znala plivati, ali ju je spasao ribar jer je izbila na površinu i počela vikati: 'Moja djeca, moja djeca'.

Dječaci također nisu znali plivati i bili su zavezani na dječjim sjedalicama. Elmezayen je za to vrijeme samo stajao i gledao, rekli su svjedoci.

Nažalost, djeca su se utopila i Egipćanin je naplatio novac od životnog osiguranja. Međutim, sada se saznala strašna istina. Monstruozni otac je dvije godine kovao svoj pakleni plan. 

- Svjedoci su čuli škripanje guma i vidjeli kako Honda ubrzava prije nego što je proletio, udario u vodu i odmah potonuo - rekao je FBI agent Matthew Parker kada je Elmezayen uhićen prošli tjedan.

Federalni istražitelji su otkrili da je Elmezayen, koji je proglasio osobni bankrot 2010., potrošio oko četvrtinu svoje godišnje plaće da osigura sebe, svoju dugogodišnju partnericu i njihove sinove na šest milijuna dolara. On je 2012. i 2013. kupio nekoliko polica za slučajnu smrt, a fatalni incident dogodio se samo 12 dana nakon što je i posljednja polica postala važeća nakon isteka roka od dvije godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Elmezayen je podignuo 260.000 dolara osiguranja, a više od 170.000 je prenio u Egipat. 

Par ima i trećeg sina koji je bio u kampu kad se dogodila nesreća.

Komentari (7)
  • Koliko moras biti sebican i poremecen da bi uradio ovako nesto. Ljubav prema djeci je neizmjerna i kad bi bilo potrebno sutra bi mnogi od nas dali svoj zivot za djecu.

    17. 11. 2018,   13:45
  • Ne zaslužuje zvat se ocem!!!!

    17. 11. 2018,   14:57
  • odmah je bio sumnjiv čim je napravio tolika osiguranja , poremečen čovjek , zar to ta žena nije primjetila , zar joj nije bilo čudno toliko osiguranje , jadni mališani , , sada su anđeli ....

    17. 11. 2018,   18:16