Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sletjela s kolnika i ozlijedila se: 'Recidivistica je, ide u zatvor'

Pedeset dana zatvora karlovački sud odredio je višestrukoj ponavljačici (34) prometnih prekršaja nakon što je u četvrtak u Kamenskom kod Karlovca sletjela s kolnika i lakše se ozlijedila

Pedeset dana zatvora karlovački sud odredio je višestrukoj ponavljačici (34) prometnih prekršaja nakon što je u četvrtak na nerazvrstanoj cesti u Kamenskom kod Karlovca sletjela s kolnika i lakše se ozlijedila.

Policija je utvrdila da je 34-godišnjakinja upravljala automobilom zagrebačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, a kojim je zbog neprilagođene brzine i nedovoljnog vozačkog znanja sletjela van kolnika u odvodni kanal i pri tome se lakše ozlijedila.

- Kako je utvrđeno da se radi o osobi koja je višestruki počinitelj prekršaja tzv. "recidivist", vozačica je uhićena, a danas tijekom dana uz optužni prijedlog privedena na nadležni Općinski sud gdje joj je zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena kazna zatvora u trajanju od 50 dana - izvijestila je PU karlovačka.

Komentari (2)
  • kolega u Njemačkoj se napio, sletio sa ceste. Prvi prekršaj. Nema ozlijeđenih, jedina šteta na automobilu. Uzeli mu vozačku na godinu dana i opalili novčanu kaznu. Nakon godine dana mora izaći na ispit ako želi vozačku nazad. Ispit je vrlo težak i malo ljudi prolazi. Svi mu kažu da se može oprostiti od vozačke. Pa ti onda ponavljaj prekršaje. Nije tamo prekršajni sud kao kod nas da oprašta.

    11. 1. 2020,   12:18
  • Jeste sigurni da je rijec o zeni?...je li netko provjerio?😁

    10. 1. 2020,   15:53