Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tragedija u Puli: Tinejdžeri su sletjeli s ceste, poginuo mladić

PULA: U ulici Paduljski put, kod kućnog broja 92, vozač (18) je oko 50 minuta nakon ponoći izgubio nadzor nad Renaultom koji se zanio i sletio s kolnika te stražnjim desnim bočnim djelom udario u stablo

Zbog teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, noćas je u 2.30 sati u pulskoj Općoj bolnici preminuo je 17-godišnji mladić iz Štinjana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kako su nam rekli vatrogasci koji su zajedno s djelatnicima Hitne pomoći izvlačili maloljetnika iz vozila, on se nalazio na stražnjem sjedištu Renaulta Clija pulskih registracija.

U ulici Paduljski put, kod kućnog broja 92, vozač je oko 50 minuta nakon ponoći izgubio nadzor nad Renaultom koji se zanio i sletio s kolnika te stražnjim desnim bočnim djelom udario u stablo. U to vrijeme padala je jaka kiša, a vozili su se iz smjera Valbandona prema Puli.

- Na mjesto nesreće izašli smo sa dva vozila i šest vatrogasaca. Zajedno s djelatnicima Hitne pomoći nosilima za imobilizaciju izvlačili smo ga iz vozila. Bio je polusvjestan, a izvukli smo i drugog ozlijeđenog mladića. Nije bilo potrebno rezati lim prilikom izvlačenja. Na žalost jedan život je izgubljen - rekao je Klaudio Karlović, zapovjednik pulskih vatrogasaca.

Autom je upravljao 18-godišnjak iz Pule koji je lakše ozlijeđen, kao i 17-godišnji suvozač iz Galižane. Oni su nakon pružene pomoći puštene iz bolnice. 

Iz pulske Hitne su kazali da je maloljetnik zadobio teške ozljede glave.

- Nakon dojave naš tim je za nekoliko minuta bio na mjestu nesreće. Dvojica su bila u vozilu u tom trenutku. Maloljetnik koji je ma žalost preminuo naknadno u pulskoj bolnici u trenutku  dolaska bio je pomućene svijesti. Zadobio je teške ozljede glave i unutarnje krvarenje - kazala je dr. Gordana Antić.

Komentari (131)
  • nisam puno stariji od ovih mladića,jednostavno mi ne ide u glavu toliki manjak savijesti i pažnje..sućut obitelji

    14. 8. 2019,   09:15
  • E vidis pusten iz bolnice, ovak da je sve kako treba trebao je odma direkt bit pusten u zatvor, i vozacku precvikat ko kondukter na 50 godina

    14. 8. 2019,   09:08
  • Novi Zakon donosi izvrsne rezultate. Molim strucnjake za komentar. Pogotovo onog Marusica

    14. 8. 2019,   09:28