Obavijesti

News

Komentari 131

Tragedija u Puli: Tinejdžeri su sletjeli s ceste, poginuo mladić

PULA: U ulici Paduljski put, kod kućnog broja 92, vozač (18) je oko 50 minuta nakon ponoći izgubio nadzor nad Renaultom koji se zanio i sletio s kolnika te stražnjim desnim bočnim djelom udario u stablo

VIDEO

Zbog teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, noćas je u 2.30 sati u pulskoj Općoj bolnici preminuo je 17-godišnji mladić iz Štinjana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Jeza na hrvatskim cestama: U Splitu žena ležala na cesti dok su se vozači svađali tko je kriv, a u Puli poginuo tinejdžer 01:15

Kako su nam rekli vatrogasci koji su zajedno s djelatnicima Hitne pomoći izvlačili maloljetnika iz vozila, on se nalazio na stražnjem sjedištu Renaulta Clija pulskih registracija.

U ulici Paduljski put, kod kućnog broja 92, vozač je oko 50 minuta nakon ponoći izgubio nadzor nad Renaultom koji se zanio i sletio s kolnika te stražnjim desnim bočnim djelom udario u stablo. U to vrijeme padala je jaka kiša, a vozili su se iz smjera Valbandona prema Puli.

- Na mjesto nesreće izašli smo sa dva vozila i šest vatrogasaca. Zajedno s djelatnicima Hitne pomoći nosilima za imobilizaciju izvlačili smo ga iz vozila. Bio je polusvjestan, a izvukli smo i drugog ozlijeđenog mladića. Nije bilo potrebno rezati lim prilikom izvlačenja. Na žalost jedan život je izgubljen - rekao je Klaudio Karlović, zapovjednik pulskih vatrogasaca.

Autom je upravljao 18-godišnjak iz Pule koji je lakše ozlijeđen, kao i 17-godišnji suvozač iz Galižane. Oni su nakon pružene pomoći puštene iz bolnice. 

Iz pulske Hitne su kazali da je maloljetnik zadobio teške ozljede glave.

- Nakon dojave naš tim je za nekoliko minuta bio na mjestu nesreće. Dvojica su bila u vozilu u tom trenutku. Maloljetnik koji je ma žalost preminuo naknadno u pulskoj bolnici u trenutku  dolaska bio je pomućene svijesti. Zadobio je teške ozljede glave i unutarnje krvarenje - kazala je dr. Gordana Antić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...