Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Slikao sam se s nosorogom i slonom koje nisam ustrijelio"

None Foto: Facebook 2

Ranije su iz Ministarstva rekli da se radi o fotografiji starijoj više od četiri godine, kad se ministar fotografirao s ulovom jedne od ribarskih koća u Hvarskom kanalu, gdje je kupovao ribu.

Komentirajući spornu fotografiju na kojoj drži dva igluna, ministar uprave Lovro Kuščević i dalje kaže da nema krivolova. 
- Ja sam se slikao i s lavom, nosorogom, čak i sa slonom, koje ja nisam ustrijelio - rekao je Kuščević, piše N1

Na pitanje zašto je uklonio fotografiju s Facebooka odgovara: "Dugo sam lovac i ribolovac i nikad u svom životu nisam se bavio krivolovom, dapače, uvijek u skladu sa zakonom. Napominjem da nažalost nikad nisam ulovio igluna i ne mogu se pohvaliti s tako dobrim ulovom."

OVO NIJE SJELO RIBARIMA... Krivolov? Ministar se pohvalio ribama koje nije smio uhvatiti

Ranije su iz Ministarstva rekli da se radi o fotografiji starijoj više od četiri godine, kad se fotografirao s ulovom jedne od ribarskih koća u Hvarskom kanalu, gdje je kupovao ribu.

- Imaju li ili nemaju ribe potrebnu dužinu, uistinu ne zna. Žao mu je ako fotografija bilo koga vrijeđa. To nije bila njegova namjera, no nije sudjelovao u nevedenom ribolovu niti posjeduje opremu za takav ribolov - navode u odgovoru Ministarstva uprave.

Komentari (39)
  • Meni jedan od ljigavijih politicara uz njonju.

    23. 10. 2018,   18:30
  • koji cirkusant i lažov, ništa novo pa on je domoljub iz ADEZEJA !

    23. 10. 2018,   18:02
  • Zašto se ne ukinu sve kazne i uvede iskrena isprika, kada mogu političari se isprikom riješiti, zašto ne bi i građani. Stigla ovrha zbog kazne za brzu vožnju, ma ništa ispričavam se, joj stvarno nisam!

    23. 10. 2018,   18:34