Obavijesti

Promo sadržaj

Sljedeća srijeda je dan za kino: Filmovi u CineStaru za 10 kuna

Sljedeća srijeda je dan za kino: Filmovi u CineStaru za  10 kuna
6

‘Dan za 10’ - u srijedu 31.07.2019. – tradicionalna je ljetna kino akcija po posebnoj cijeni od 10 kuna za kino ulaznicu

Ljeto je u punom jeku, školski praznici su počeli, baš kao i godišnji odmori. Savršeno vrijeme za provesti vrijeme u druženju s prijateljima i obitelji u opuštajućoj atmosferi, pa čak ako ste i na odmoru na Jadranu. U srijedu, 31.07.2019. godine, tradicionalni CineStarov  'Dan za 10', dan je kada ljetnu sparinu trebate olakšati u klimatiziranim kino dvoranama CineStar kina, a povoljnija cijena ulaznica omogućuje vam da povedete i veće društvo.

'Dan za 10' znači da ćete tog posebnog dana sve kino ulaznice moći kupiti za samo 10 kuna u Hrvatskoj, dok za 2,5 KM u Bosni i Hercegovini, a to uključuje i aktualne kino naslove kao što su: 'Stuber', 'Festival straha', 'Lion king', 'Step up: Godina plesa' te 'Spider-Man: Daleko od kuće'.

MIDSOMMAR

Zainteresiranost za 'Dan za 10', raste iz godine u godinu, a tome svjedoče velike brojke posjetitelja koje ujedno i govore o regionalnom rekordu posjećenosti jednog kina u jednom danu u tjednu. Prošle godine CineStarov 'Dan za 10' okupio je gotovo 80 tisuća posjetitelja, čime su CineStar kina postavila novi regionalan rekord posjećenosti u jednom danu u tjednu. 

null

Savršen dan u kinu, ‘Dan za 10’, organizira se u svim CineStar kinima diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, love box sjedala, VIP sjedala, dužina filma, eXtreme te IMAX, ali i filmove u Kaptol Boutique Cinema.

Stuber_Day_21

Požurite po svoje ulaznice jer rezervacija za ovu super povoljnu akciju nema i razveselite nekoga odlaskom u kino jer je to uvijek dobar izgovor za ugodan i kvalitetan izlazak. Više informacija, kao i kupnja ulaznica, moguća je već na blagajnama i online. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.