Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slovenci spuštali gliser u more na Cresu pa im zaplivao i auto

None Foto: snimio čitatelj 24sata 8

Nesretni vlasnik škode zaboravio je povući ručnu kočnicu dok je spuštao gumenjak u more. Auto i brod su upali u more, a Škoda je potonula na dubinu veću od tri metra.

Nespretnom vlasniku Škode slovenskih registarskih oznaka nije bilo lako u nedjelju popodne. Kako doznajemo od čitatelja, vjerojatno je zaboravio povući ručnu kočnicu dok je spuštao gumenjak u more u lučici Grabar na Cresu, a gravitacija je odradila svoje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Auto i brod su upali u more, a Škoda je potonula na dubinu veću od tri metra.

Foto: snimio čitatelj 24sata

- Jadan čovjek, držao se za glavu čitavo vrijeme i nije znao što da kaže, sad će ga morati izvlačiti dizalicom ili traktorom, a morat će pozvati i ronioce - govori nam čitatelj. Susjedovu nesreću potvrdili su nam iz grada Cresa. 

Komentari (57)
  • da... mislim da im je godišnji upravo završio

    16. 6. 2019,   18:09
  • Nema veze tko je i odakle je, da bi to bilo negdje vani bila bi jako velika kazna jer se vidu registracija. Naravno za onoga tko je to objavio.

    16. 6. 2019,   20:16
  • Svako malo desi se nesreća zbog "ručne". Nedavno je i poginuo čovjek kojeg je vlastiti auto pregazio-usmrtio zbog "ručne". Jedan savjet svim pametnjakovićima: na ručnu računajte isključivo i jedino kada vam je "ručna u RUCI". Ako kao vozač izlazite iz auta, obavezno gasiti motor a mjenjač u rikverc ili 1-vu brzinu (kod turbo motora kada je ugašen i ta "korist" bitno je manja). U slučaju nizbrdice ili i dodatnog opterećenja, kamen-dva "odgovarajuće" veličine i oblika pod kotače, a i ova žena na slici koja maše da je ostala ili vozač, u autu, preblema možda nebi ni bilo jer su mogućnosti reakcije puno veće !

    16. 6. 2019,   17:42