Obavijesti

News

Komentari 48

Slovenska turistkinja: Napali su me i pretukli zbog mačaka

Slovenska turistkinja: Napali su me i pretukli zbog mačaka
1

Dvoje hrvatskih državljana sukobilo se sa slovenskom turistkinjom (43) u Dragi Bašćanskoj na Krku. Razlog napada bio je - hranjenje seoskih mačaka

VIDEO

Neznanci su pred kuću slovenskih državljana ostavljali hranu za mačke. Slovenka koja tvrdi da su je napali, navodi slovenski portal 24ur.com kaže da su mačke za sobom ostavljale izmet, a kad je ona sve počistila, na listu papira napisala je poruku onome tko ih hrani: Ako ih želite hraniti, hranite ih pred svojom kućom!

- Gospođa koja je hranila mačke na tu poruku reagirala je donoseći još mačje hrane. Kad sam to vidjela, uklonila sam mačju hranu. Nisam očekivala da ću zbog toga biti napadnuta. Žena me je fizički napala, a pomogao joj je i suprug. Njih dvoje su me brutalno pretukli - ispričala je slovenskim medijima turistkinja.

Zatim je pozvala policiju.

- Meni i članovima moje obitelji policajac je rekao da je nevjerojatno da smo uopće zvali policiju, jer su kazne u Hrvatskoj tako neznatne da neće imati nikakvog utjecaja na počinitelje -kazala je turistkinja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Tukli su me i vukli za kosu'

Cijelom događaju je, navodno, svjedočio i njezin desetogodišnji sin.

- Članovi moje obitelji gledali su što se događa, a onda su se zaključali u kuću i zvali policiju. Moj sin se uplašio jer je gledao kako mu tuku majku i želio je da odmah ići kući - ispričala je slovenskim medijima turistkinja iz Drage Bašćanske.

- Tukli su me i vukli za kosu. Boli me vrat i cijela kralježnica.

Troje sukobljenih pozvano je najprije u policijsku postaju, a potom i pred suca za prekršaje.

- Sudac me je prisiljavao da priznam da sam i sama odgovorna za incident. Ljudi koji su me pretukli tvrdili su da sam ih ja napala, a niža sam od oboje za dvadeset i trideset centimetara. Jasno da ih nisam ni pomislila napasti - rekla je slovenskim medijima turistkinja s Krka.

U izvješću policije o sukobu stoji sljedeće:

U ponedjeljak, 22. srpnja oko 20.50 sati u mjestu Draga Bašćanska na otoku Krku došlo je do narušavanja javnog reda i mira u kojem je sudjelovalo dvoje hrvatskih državljana u dobi od 55 i 57 godina i državljanka Slovenije u dobi od 43 godine, koja je u ovom događaju lakše ozlijeđena. Policija je nadležnom Općinskom sudu u Crikvenici, Stalna služba u Krku protiv svih sudionika podnijela optužni prijedlog sukladno članku 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (tuča, svađa i vika na javnom mjestu).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag